hirdetés
hirdetés

Egy hónapig Helsinki repterén fog élni egy kínai színész

Ryan Zhu kínai színész és tévés személyiség vállalkozott arra, hogy eltölt harminc napig él Helsinki repterén. A marketingakció célja, hogy megerősítse: a finn főváros légi kikötője a világon a legjobb.

hirdetés

A repteret üzemeltető társaság, a Finavia az Ázsia és Európa közötti kiváló átszállási lehetőségekre is fel akarja hívni a figyelmet az akcióval. Nem véletlenül választottak kínai szereplőt a kampányhoz, az ázsiai nagyhatalom lakóit kiemelt ügyfélknek tekintik Helsinkiben. 

A reptér régóta dolgozik az ügyfelek elégedettségének növelésén. Tavaly júliusban például 200 önkéntessel tesztelték a légi kikötő új Déli Mólóját a hivatalos átadás előtt. 

Szeretnénk, ha Ryan Zhu felejthetetlen élményeket szerezne és valóban otthon érezné magát nálunk - mondta Katja Siberg, a Finavia marketingért és kommunikációért felelős elnök-helyettese. 

A világ leghosszabb átszállásának is titulált #LIFEINHEL program tulajdonképpen egy játékos feladatokkal felturbózott tévés valóságshow, melynek keretében a kínai színész a Helsinki repülőtéren fog élni egy kis kabinban 30 napon át. Naponta különböző kihívások várnak majd rá, miközben megismerkedik a finn életstílussal. Ryan kalandjait a közösségi média felületein naponta lehet követni október 10-től.

A Survivor című tévéshow egyik kitalálója, Gary Carter is részt vett a TBWA reklámügynökség által elkészített koncepció kidolgozásában. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai