hirdetés

Elbukott a forradalom?

Jamie Oliver „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket - adta hírül az NL Café.

hirdetés

Úgy tűnik, hiába szurkoltunk az angolok beszédhibás, ám imádni való celeb séfjének. Jamie nemhogy talpra állni nem tudott, de immár a kutyának sem kell.

Lehet, hogy Los Angelesben mindig süt a nap, és az egy négyzetméterre jutó sztárok száma is a végtelenhez közelít, de hogy Jamie Olivernek nem lesz a szíve csücske, az már tuti! Az angyalok városa gyakorlatilag porrá zúzta a hírnevet, amit eddig a klassz receptjeivel, a szakácsiskolájával vagy éppen az éttermével sikerült felépítenie.

A „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket. A társaság közleménye szerint később, főműsoridőn kívül, Jamie persze majd visszatérhet...

Az amerikaiak ugyanis látványosan nem kértek abból, hogy Jamie Oliver korszerűbbé tegye a menzakaját. Az ellenzői akkor még csak azzal vegzálták, hogy nem engedték be a sulikba, folyamatosan a nyomában loholtak, és olyan is volt, hogy elkergették egy-egy nagyobb hamburgerezőből.

„Elegem van, teljesen kikészítettek! – fakadt ki a sztárszakács. – Ahol csak lehet, keresztbe tettek nekem, sarokba szorítottak. Fogalmam sincs, mit tehetnék még. Most semmi mást nem akarok, csak hazamenni és a családommal lenni.” (forrás: NL Café/Crop To Cuisine)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai