hirdetés

Elszállt megszálló vendégeivel a Hotel Zenit

Különleges évzáró partit rendezett a spanyol Zenit-lánc 90 szobás magyarországi tagja december 3-án. A becsekkolásnál mögöttem egy hölgy Malév feliratú kis kézitáskával érkezett, és jól tette, mert ezen a bulin minden a repülésről szólt.

hirdetés

Repülőjeggyel kell regisztrálni az 1-es kapunál lévő bejáratnál, majd mennyei catering hegyekből lehet válogatni – a most 3 éves magyarországi spanyol szálloda híresen jó konyhájának köszönhetően. Amely egyben az olasz Gianni Annoni érdemes is, hiszen a vendéglátást kiszervezték a négycsillagos hotelben, és ő működteti a spanyol sonkabárt és a helyi pékséget is.

Ezt már a ház fiatal igazgatójától, Szögi Pétertől tudjuk meg, aki kapitányi egyenruhában köszönti a beszálló vendégeket. Majd a 2-es kapu felé vesszük az utat, onnan indul a stewardess-ek vezetésével a háznézés. Vintage stílusban berendezett szobák a Pollack Mihály tervezte, korábbi bankszékházban: elegánsan visszafogott design, harmónikus színválasztás jellemzi az összhatást, na meg néhány különlegesség. Például túl hosszúak a függönyök, és az ágyak felett fel nem lógnak, hanem csak úgy odabiggyesztett képek vannak – ez különben a Zenit hotelek jellemzője: a lánc tulajdonosának, Javier Catalán lányának köszönhetően, aki a 25 tagból álló láncban az egységes design-ért felel.

A 3-as kapunál némi kultúra várja az „utasokat”: a magyar származású Roni Zongor félelmetesen jó festményei (amelyikből amúgy egyet meg is lehetett nyerni a tombolán). És mivel 173 vendég mulatott együtt, és érezte magát jól a Zenit Budapest Palace különleges meghívásának köszönhetően, a ház tett ennek alapján egy szép felajánlást is: ahányan csak voltunk, annyiszor ezer forintot utaltak át az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére, összesen 173 ezer forintot.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai