És az okos kávégépről hallottál már?

Az okoskütyük korában - okostelefon, okosóra - gondolhattuk, hogy nem kell sokáig várnunk az okos kávégépre sem. Itt a Nespresso legújabb dobása: megalkották az intelligens kávégépet.

A kiváló minőségű Grand Cru kávék, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nespresso a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa. A Nespresso hosszú ideje úttörő szerepet játszik az adagolt kávék piacán, és most bemutatja első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t. A márka ezzel újra bizonyítja elkötelezettségét az innováció iránt, megfelelve vásárlói egyre magasabb elvárásainak – egyre kényelmesebb és személyre szabhatóbb termékeket kínálva, és mindig a legújabb technológiákat állítva Club-tagjai szolgálatába.

A Nespresso Az új Prodigio készülék jóval több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni Grand Cru kávékészlete, vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó. A Prodigio olyan készülék, amely egyetlen kávérajongó konyhai eszköztárából sem hiányozhat.

{youtube|id=yrVjebmOuLk|width=550}

 A Bluetooth Smart® technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával, még teljesebbé varázsolva a felhasználó kávéélményét. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt – méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a kanapéjukon.

Forrás: Vendég&Hotel Online

Forrás: Nespresso


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.