hirdetés
hirdetés

Féláron vagy akár ingyen a Szigetre!

Aki az elmúlt 19 évben legalább háromszor volt kint a Sziget Fesztiválon, és ezt igazolni is tudja, 50%-os kedvezménnyel veheti meg a bérletét. A 20. Sziget további kedvezményeket is tartogat, és egy új fizetési eszközt is bevezetnek.

hirdetés

"Jubilál a Sziget – idén 20. alkalommal kerül megrendezésre a méltán híres fesztivál. „A jeles alkalom okán jelentős kedvezményt kínálunk a hűséges látogatóinknak" – mondta a Sziget sajtótájékoztatóján Gerendai Károly alapító-főszervező. "Idén féláron vásárolhat bérletet az, aki igazolja, hogy legalább három különböző évben látogatója volt a Szigetnek. A kedvezménnyel 31.500 forintba kerül az ottalvós, 27.500 forintba a hazamenős bérlet. Aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja, hogy az összes eddigi Szigeten látogatóként részt vett, annak ingyen lesz a huszadik!”-mondta.

A kedvezménnyel azok élhetnek, akik a www.mienkasziget.hu-ra olyan relikviák fotóit, a Szigeten készült képeket vagy emlékezetes történeteket töltenek fel, amelyek bizonyítják, hogy gyakori visszatérők. A regisztráció és „bizonyítékok” beküldése, azok ellenőrzése és jóváhagyása után válik jogosulttá a látogató a kedvezményre, amihez egy saját névre szóló OTP Maestro© PayPass™ Fesztiválkártyát kell igényelnie - május 2. és július 15. között - valamelyik OTP bankfiókban. (A kedvezményt valamennyi az OTP Bank által kibocsátott, saját névre szóló Maestro vagy MasterCard PayPass kártyával igénybe lehet venni.) A kártyabirtokos saját személyazonosságának igazolása, a visszaigazoláskor kapott promóciós kód és a saját névre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bemutatásával kapja meg majd a karszalagot, ami nem átruházható, egyből a kezére kerül. Azoknak a törzs-szigeteseknek is jár a kedvezmény, akik már megvették a bérletet: ha beküldik a „bizonyítékokat”, bemutatják a promóciós kódot és a nevükre szóló bankkártyát, visszakapják a jegyár különbözetét.

A korábbi készpénzmentes fizetési rendszerek megtartása mellett idén a jubiluemi Szigeten már MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával is lehet fizetni. Ezek a kártyák nemcsak a fesztiválok ideje alatt használhatók, így a kártyán megmaradt összeg visszaváltására sincs szükség. Lehet majd fizetni Metapay fesztiválkártyával és az időjárás viszontagságainak ellenálló fesztivál órával is. A csoportos diákkedvezmény továbbra is akár 50%-os kedvezményt nyújt. Este 23-óra után féláron lehet napijegyet venni. Ha a látogató csak egy koncertre menne ki, mobiltelefonjával percalapú belépőt válthat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!