hirdetés
hirdetés

Így gondolnak a szállodák a vendégekre Burgenlandban

Az elmúlt szezonban Burgenland Turisztikai Hivatala (Burgenland Tourismus) egyedi korona-biztosítást kínált a helyi turisztikai szolgáltatásokat igénybe vevő vendégeknek. Folytatják a gyakorlatot - írja a GD Consulting.

hirdetés

Burgenlandi foglalás esetén a szálláshelyek az utazás előtti, illetve alatti koronavírus megbetegedés esetén a sztornóköltségeket biztosításon keresztül átvállalták a vendégektől, illetve fedezetet biztosítottak az esetleges, nem várt hatósági karantén elrendelése estén felmerülő költségekre. „Ezzel az egyedi win-win ajánlattal Burgenland tovább növeli a tartományba érkező vendégek biztonságérzetét” – üdvözölte a Burgenland Tourismus kezdeményezését tavaly Klaus Hofmann, az osztrák szállodaszövetség alelnöke.

Burgenlandban éves átlagban 10 vendégéjszakából 8 a belföldi vendégekhez köthető. A belföldi turizmus élénkítése, valamint a turizmus iránti bizalom helyreállítása érdekében idén október 31-ig meghosszabbították a foglalásokhoz nyújtott kaszkó-biztosítás fedezésének határidejét. Peter Doskozil Burgenland tartomány kormányzója továbbra is a turisztikai ágazat márciusi újraindítását sürgeti, s felajánlotta, hogy egyfajta tesztrégióként működnének közre a belépő-tesztek turisztikai szolgáltatások mielőbbi bevezetéséhez.

(forrás: GD Consulting)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai