Itt a Mentes-M Életmód Magazin - töltsd le ingyen!

Digitálisan is letölthető a Mentes-M Életmód magazin, válogatott, érdekes, mentes táplálkozással és ökoháztartással kapcsolatos cikkekkel, receptekkel, sztárinterjúkkal, és az idei Mentes-M verseny díjazottakkal!

Kevés aktuálisabb téma van a táplálkozásban, mint a különböző mentes, tehát bizonyos ételcsoportokat elhagyó étrendek, így hát sokféle indíttatás és nézet is keveredik ezen a fronton. A mi "listánkon" vegyesen szerepelnek:

  • vegetáriánus, vegán,
  • glutén- és laktózmentes,
  • cukor- és szénhidrátcsökkentett étkezéshez köthető,
  • illetve mindenféle diétákhoz alternatív étrendet kínáló témák,
  • recepteket is találsz ezekhez bőven,
  • de írunk a #cruelityfree és #vegán kozmetikai trendekről, az
  • otthoni műanyagcsökkentési tippekről,
  • midezt úgy, hogy közben betekintés adunk a különböző mentességgel élő sztárok életmódváltással kapcsolatos gondolataiba, Erős Antónia, Lilu, Vass Dóra és a jó(d) hírhozó Árvay Bálint kulisszatitkaiba is.

+ Bemutatkoznak a 2020-as Mentes-M verseny díjazottjai, hogy tudd, mit ne hagyj ott a polcokon, miközben mentes termékek közt keresgélsz a boltban!

Miután a nyomtatott magazin egyedi, táskabarát méretben készül, a cikkek gyorsan elolvashatók, online sem vesz igénybe 2 percnél többet egy-egy téma "megemésztése".

Kattints az alábbi gombok egyikére, lapozz bele itt és most, illetve, töltsd le a gépedre, hogy bármikor átolvashasd!

Amire nem lesz szükséged: bankkártya, pénztárca, pénz - ezeket most nyugodtan tedd félre, mert a magazin ingyen letölthető!

Ide kattints, ha letöltenéd:

Ez a lapozható flipbook formátum: 

 Itt nyithatod meg a teljes képernyőre optimalizált PDF-et:


Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?