hirdetés
hirdetés

Kapacitást és járatot bővít a TAP

A TAP Portugal a 2012. március 25-től a korábbi heti 7 helyett már heti 8 alkalommal közlekedik közvetlenül Budapest és Lisszabon között, értesült lapunk Szolnok Pétertől, a légitársaság hazai képviseletét ellátó Chapman-Freeborn értékesítési igazgatójától. A megemelt járatszám mellett a TAP üléskapacitást is bővít, összesen 21%-al kínál majd több helyet a két főváros között.

hirdetés

A döntés mellett szólt, hogy a 2011-es esztendőben közel 20%-al nőttek az utasszámok. Kiemelkedően jól ment Madeira szigete, ahová 42%-al több utazót szállítottak. A portugál légitársaság ma már nem csak Portugáliába, de Zöld-foki szigetekre, Marokkóba és Brazília 10 városába is kínál utakat.

A TAP kereskedelem-politikájához tartozik, hogy Budapestet, mint régiós központot helyezi előtérbe és idecsalogatja a román, szlovák, szerb és bosnyák utazókat is, mondta el Szolnok Péter. A budapesti iroda ezekért a területekért is felel, így help-desk szolgálata lefedi ezen területeket is.

Idén további 10%-os utasszám bővüléssel számolnak, amelyben várhatóan szerepet játszik  Európai idei Kulturális fővárosa, Guimaraes népszerűsége. A kedvező csatlakozásnak köszönhetően nagyobb érdeklődésre számítanak az Azori-szigetekre, Marokkóba és Portugália déli tengerparti részére, Faro-ba.

A TAP Portugal idén nyolcadik éve repül Budapestről és járul hozzá, hogy fellendüljön a két ország közötti turizmus. Egyre többen választják a légitársaságot zarándokutakhoz, sport- és borutazáshoz, természetjáró- és városlátogató túrákhoz, továbbá olyan utakhoz, melyek fő célja a nyelvtanulás vagy a diákmunka. A légitársasággal a 3200 km-es út 3 és félóra alatt megtehető.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai