hirdetés

Kék Hullám, Tekergő és Katica

Június 17-én, szombattól két és fél hónapon át nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok, a több mint egymilliós, nyári, balatoni utasforgalom színvonalasabb kiszolgálása érdekében - ígéri a MÁV.

hirdetés

Idén is közlekednek új és már megszokott fantázianevű járatok: KÉK HULLÁM, TEKERGŐ, KATICA, Siófoki FLIRT, DÉLIPARTI, BALATON Expressz, Ezüstpart Expressz, Aranypart Expressz, Aranyhíd Expressz és éjszakai Bagolyvonatok.

Már-már a német ICE szerelvények ámulatba ejtő sebességét idéző módon a Siófoki FLIRT menetideje Kelenföld–Szabadifürdő szakaszon mindössze 1 óra 4 perc. Sőt, van olyan vonat, amin Kelenföldről 25 perc alatt Velencére érhetnek az utazók.

Ez nagyon pazar.

Szinté jelentősen növeli bizonyos vonatok kerékpárszállítási kapacitását és bővíti a kötelező kerékpárhelyjegy-váltással közlekedő vonatok számát a társaság. A megnövelt kerékpárszállító kapacitással induló vonatokon nagy befogadóképességű bicikliszállító kocsi közlekedik, ezekre nem kell kerékpárhelyjegyet váltani.

Ide meg a paripákat kötik kuncsomóval

A SEA←YOU vonatokkal olcsón és két extra - vonaton töltött - nyaralónapot szerezve juthatnak el a tengerhez a nyaralni vágyók. Ezeket a hálókocsis vonatokat június második felétől már naponta indítja az Adriára a MÁV-START-tal közösen a szlovén és horvát állami vasúttársaság. A vonatok Budapestről este kelnek útra, és másnap reggel már a szlovén vagy a horvát tengerparton ébrednek az utasok.

A fentiekhez társul sok-sok kedvezményes jegy és bérlet.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai