hirdetés
hirdetés

Ki lett az év legbarátságosabb szállodája?

Az év legbarátságosabb szállodája 2011 verseny díjátadóját tartották hétfőn a Hotel Benczúrban.

hirdetés

Március 20-án éjfélkor zárult le az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011 című verseny, ahol az utazók arról szavazhattak, hogy mely magyarországi szálláshelyekben voltak a legfigyelmesebbek velük a múlt évben.

Az 50 vendégszobánál kisebb szállodák közül Az év legbarátságosabb szállodája a Kék Duna Wellness Hotel lett 10.375 szavazattal, míg az 51 szobánál nagyobb vendéglátóhelyek kategóriájában a MenDan Thermal Hotel & Aqualand**** állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A szálloda 11.420 voksot „zsebelt be” a két hónapig tartó megmérettetés alatt.

A második ízben megrendezett versenyben több mint 94.000 szavazó döntötte el, melyek a legjobb hazai hotelek. Kiélezett versenyben az 50 szobánál kisebb szállodák közül a Hétkúti Wellness Hotel**** lett a második (10.040 szavazat), a bronzérmet a Polgár Pince Panzió vitte el 6.792 utazó döntése alapján.

A nagy szállodák versenyében (51 szobánál nagyobb kategória) 7.085 vokssal második helyen végzett a Hotel Karos Spa****superior, a harmadik helyet a Hotel Eger***superior & Park**** kapta 4.568 szavazattal.

„A versennyel idén is a hazai turizmus erősítése, a szállodaipar és a vendéglátás „imidzsének” javítása volt a célunk – mondta Csobota-Kis Árpád, a verseny ötletgazdája, a Barátságos Szállodák nagykövete. „A Szállodaverseny hitelességét mutatta, hogy a kezdeményezés mellé állt több médiaszemélyiség is: így Südi Iringó táncművész, vagy Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is. Az idei versenyben sok marketing, és innováció is helyet kapott - fogalmazott Balla-Seethaler Tamás, marketingigazgató.

Még több jutalom

A szállodák értékelése ezzel nem ért véget, mivel a www.wellness-szallas.hu egyedi magyar wellness szállodákat összefogó portál, melynek oldalán kizárólag Supershop kártyákat elfogadó hotelek vannak jelen szintén jutalmazta a legbarátságosabb szállodákat.

A weboldalukon leadott szavazatok alapján az első díjat a zalakarosi Hotel Karos Spa****Superior nyerte el, a második legtöbb szavazatot a Hotel Eger & Park kapta, míg a 3. helyet elért szálloda a hévízi Naturmed Hotel Carbona****Superior lett.

A partneri együttműködés, illetve a felmérések alapján a Travel Online Kft különdíjban részesített további 10 neves hazai szállodát:

  • Kék Duna Wellness Hotel**** - Ráckeve
  • Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** - Mezőkövesd
  • Espa Bio&Art Hotel**** - Zsámbék
  • Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference Hajdúszoboszló****Superior - Hajdúszoboszló
  • Hotel Yacht Klub***Superior Tréning és Wellness - Siófok
  • Hétkúti Wellness Hotel**** - Mór
  • Liget Szarvas Wellness és Konferencia Hotel **** - Szarvas
  • Hotel Narád & Park**** - Mátraszentimre
  • Anna Grand Hotel****Wine & Vital - Balatonfüred
  • Tisza Balneum Hotel ****Konferencia és Wellness központ - Tiszafüred
Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai