hirdetés
hirdetés

Könnyebb lesz hazánkba a beutazás az izraelieknek

Új miniszteri rendelet jelent meg, amely a védettségi igazolások egyoldalú elismeréséről szól. Ebben több miniállam mellett ott szerepel Izrael is - írja a Privátbankár.

hirdetés

A Magyar Közlöny friss számában jelent meg a külgazdasági és külügyminiszter rendelete, amely a védettségi igazolások egyoldalú elismeréséről szól. A jogszabály a korábbi a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásokat szabályzó kormányrendelet könnyítése, hiszen több ország esetén is megengedő, és egyoldalúan elismeri ezen államok védettségi igazolását.Az izraeli, aggodalomra okot adó delta variáns okozta negyedik hullámban végre egy jó hír: felmérésük szerint a vártnál is hatásosabb a harmadik, emlékeztető oltás felvétele. A 60 év felettieknél a Pfizer 86 százalékos eredményt hozott.

A rendelet alapján a listán a hazai ki - és beutazás szempontjából számos kevésbé fajsúlyos állam szerepel, így az Andorrai Hercegség, a Feröer-szigetek, a Monacói Hercegség, a Panamai Köztársaság, és a Vatikánvárosi Állam,  kakukktojásként ugyanakkor ott van a listán Izrael Állam is, amely meghatározó idegenforgalmunk szempontjából.

Turizmus Online / Privátbankár

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!