hirdetés
hirdetés

Még a kínai zálogházasak is hozzánk jönnek tapasztalatcserére

A G. S.S.Travel Agency Hungary utazási iroda szervezésében mintegy 25 kínai zálogház képviselője két napra tapasztalatcserére érkezett hazánkba.

hirdetés

Tianjin tartomány Zálogház Egyesülete, illetve több kínai zálogház képviselője az itteni zálogházak képviselőivel ismerkedtek, tapasztalatot cseréltek, illetve a jövőbeni együttműködésről beszéltek.

A főváros nevezetességeinek megtekintése után szerdán, 25-én ellátogattak a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóságához, ahol Szűcs Árpád főosztályvezető-helyettes tartott bemutatót a hivatal szerepéről, a nemesfém engedélyezésről, a laboratóriumi vizsgálatokról, illetve a fémjelzésről.

Szűcs Árpád a vendégekkel
Szűcs Árpád a vendégekkel

Az Orex Zálogház Zrt.-től Réti László és Vekerdi Lajos vezető becsüsök mutatták be a zálogház működését, a hazai piacot majd a hamis ékszerekről és megkülönböztetésükről tartottak előadást.

A tájékoztató után a csoportot körbevezették a laborba, és lépésről lépésre megnézhették a fémjelzés folyamatát is, majd a TianJin Pawn Industry Association, (Tianjin tartomány Zálog Egyesülete) mutatkozott be.

Hunyadi Anna, G. S.S.Ttravel Agency Hungary utazási iroda munkatársa lapunkat arról tájékoztatta, hogy a 15 éve működő iroda három munkatársa Kínából érkező csoportoknak szervez utakat Európába konferenciákra, tapasztalatcserére és turisztikai programokra.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai