hirdetés
hirdetés

Megabulit mobilizált a Red Bull

Talán nem túlzás állítani, hogy ilyen pörgős, ötletes, kreatív és nagy sztárokat felvonultató márkabemutatást még nemigen láthattunk idehaza, amelyet a Red Bull a Telenor mobilszolgáltatóval karöltve produkált a pesti Syma Csarnokban.

hirdetés

Rejtélyes meghívók sora, titkolódzás, és csak annyi info: el kell jönni, mert érdemes. A Red Bull eddig sem tett velünk rosszat – immáron fél éve tart az az együttműködés, amelynek során topcikkek sorát közöljük segítségükkel az ausztriai Hangár 7-ben történő csúcsgasztronómiai főzésekről -, hiszünk tehát nekik, így ott a helyünk a hatalmas hodály csarnokban július első napján. Hófehér fotelek, kanapék kisasztalokkal a nézőtéren, letakart fura alakú valamik a tér közepén, elsötétített színpad, majd kigyúlnak a fények és elkezdődik a meglepetés.

Red Bull parti

Az már az első pillanatban kiderül, itt nemcsak különleges, vérprofi módon megrendezett buli alakul, hanem főszerepet kap az interaktivitás, ugyanis, bármilyen új szereplő jelenik meg a színpadon, előtte chatel egyet – persze a bemutatás céljául szolgáló Red Bull mobilon – a színpadon jelen lévő extrém sportot űzővel. Van itt repülőmodell-akrobata, szuperlaza magyar és világbajnok breaktáncos, akadályokról akadályokra majmokat megszégyenítően ugráló akrobata, hazai és külföldi triál biciklissztár, labdazsonglőr – szóval minden, ami szem-szájat elkápráztató extrém sportot űző csak lehetséges. Hab a tortán végül az akadályok között kanyargó, háromszoros Dakar-rali győztes Red Bull motoros, Cyril Despres, aki természetesen szintén üdvözli és lelkesen mutogatja a nagyérdeműnek a mostantól a hazai piacon is színre lépő új mobilmárkát, a háromféle változatban, kétféle tarifacsomagban kínált, július 6-tól már kapható Red Bull mobiltelefont (egy sajátmárkás, androidos RBM2, a Nokia 5230 és a Samsung Galaxy Spica).

Red Bull focizsonglőr

 

Két dolog jött át a programból, de nagyon: egyrészt, hogy nem került kis összegbe ez a megaprodukció, és lehet arra példa, amikor sok pénzből jó jön ki – ezt a bulit nagyon összerakták a Red Bullosok, és emiatt nagyot is durrant. A másik, ami dicséretes, hogy bár pörögtek az események a színpadon, és nem győzték kapkodni a fejüket a fehér heverőn ülők, de mindig pontosan lehetett tudni, hogy ki szerepel éppen, vagy ki érkezik és ő miért. Az is verhetetlen ötlet volt, hogy (természetesen Red Bull mobilon érkező üzeneten keresztül) mindig jött az sms a nagyérdeműnek arról, hogy ki és mit tett már le az asztalra, hány éves, hol él és mitől híres az adott sztár. A Red Bull megahírességei is tiszteletüket tették egy-egy videóüzeneten keresztül a buli záróakkordjaként, így Raikkönnen, Webber és Wettel is üdvözölték a budapesti bulit és mobilbemutatót. Volt is miért.

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai