hirdetés
hirdetés

Megjelent az Adria Tours katalógusa

Idéni is elsősorban Montenegróba és Horvátországba kínál utakat az immár 23 éves Adria Tours.

hirdetés

Montenegróba a jól bevált tivati, budvai és ulcinji apartmanokon kivül 2012-ben Herceg Noviba is lesznek apartmanok. Változatlanul a legkedveltebb tivati Palma hotel mellett Herceg Novitól -Ulcinjig minden árkategoriában kinál hoteleket az iroda. A legkedvezőbb árkategóriát a telepitett lakókocsik képviselik a kínálatban.

A katalógus természetesen az eljutáshoz is minden segitséget megad az autóval utazóknak: útvonaltervek, és ajánlott tranzitszállások is kerültek a prospektusba. A gépkocsin kívül autóbusszal (Budapest-Budva) és vonattal (Budapestról a szezonban fekvőhelyes vagon is indul)  is eljuthatnak a kiszemelt úti célra az érdeklődők. Repülőgéppel sajnos Budapestről nem, csak Bécsből, vagy Beogradból érhető el a tengerpart.

A katalógusban számos fakultativ programok is megtalálható, amelyeket az Adria Tours helyben működő irodája szervez magyar idegenvezetéssel. A kiadvány a horvátországi ajánlatok  töredéket tartalmazza csak, a további bőséges kinálat az utazási iroda weboldalán érhető el.

A prospektusban idén is megtalálható a boszniai tengerpart, Neum és Albánia is, melyet egyre több magyar fedez fel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai