hirdetés
hirdetés

Megjöttek az első gólyák

Megérkeztek Afrikából az első gólyák Somogy megyébe. Egy hosszú, hideg tél után végre valami biztató.
hirdetés

Lelkesedésre pedig szükségünk lenne, mert nemcsak az utóbbi három-négy hónap, de a tavalyi év sem alakult valami jól. Válság, megszorítások, csökkenő reálkeresetek, adósságspirál, becsődölt vállalkozók, télre leállt szállodák. Remélhetőleg ennél már csak jobb jöhet. Kíváncsiak voltunk, a jelenlegi helyzetben, a választások előtt néhány héttel mit gondolnak a pártok a turizmusról, milyen megoldási javaslatokkal rukkolnak elő, címlapsztorinkban erről olvashatnak.

Azután – hagyományainkat folytatva – ismét öszszeállítottuk a nyári szezon charternaptárát, amely – reményeink szerint – hasznos útmutatót ad a viszonteladóknak a nyári kínálat áttekintésére.

Vélhetőleg kíváncsiak arra is, melyik utazásszervező mekkora kaucióval vág neki az idei évnek, a 100-as toplistát is megtalálják lapunkban.

Külföldi desztinációkat is ajánlunk, Portugália, Ciprus, India, a Közel-Kelet szerepel aktuális kínálatunkban. Két szakvásárról is beszámolunk Önöknek, elolvashatják a bécsi ACTB, valamint az ázsiai csúcstalálkozó, az ATF tanulságait.

Egy különleges – magyarok részvételével zajló – régészeti feltárásról is beszámolunk. A belföldi turizmussal is foglalkozunk: most Békés megye, Hajdúszoboszló, Balatonfüred és Szeged látnivalóit ajánljuk fi gyelmükbe. Interjút készítettünk az Österreich Werbung új regionális igazgatójával, a Globall Sporthotel vezetőjével, valamint a most induló Sun and Fun Holidays vezetőjével.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai