hirdetés
hirdetés

Megnyílt az első horvát Etnoland

Šibenik-knin megyében, a Krka Nemzeti Parkhoz közeli Drnišnél, a Šibeniktől alig 20 kilométernyire lévő Pakovo selo településen nyitotta meg kapuit az első horvát Etnoland.
hirdetés
A hivatalosan Dalmati névre hallgató autentikus dalmáciai kirándulóközpont valójában egy jellegzetes šibeniki, illetve dalmát hátországi falu reinkarnációja: a látogatók itt megismerkedhetnek az egykori falusi hétköznapokkal, megkóstolhatják a helyi ételeket, és betekintést nyerhetnek a népszokásokba is. A kirándulóközpontban olyan mára már eltűnőben lévő mesteremberek is feltűnnek, mint a pásztor, kovács, takács vagy favágó, de megtalálják itt a számításukat a bioételeket és az emléktárgyakat termelő, illetve előállító ügyes kezű helyiek is. Az Etnoland kínálatát évről-évre bővíteni kívánják, jelenleg a falut körbevevő szárazfalak építésére fordítják a legnagyobb figyelmet. (Horvát Idegenforgalmi Közösség hírlevele )
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk