hirdetés

Minden gin keresi a párját

És legtöbbször tonik formájában meg is találja. Egyetlen titka van különben a jó gin toniknak: a magas minőségű, egymáshoz illő alapanyagok.

hirdetés

A ginfogyasztás népszerűsége töretlen, és - bár számos más recept is létezik – ez az ital leggyakrabban mégis gin tonik formájában kerül a koktélos poharakba. Nem véletlen, hisz a gin és a tonik párosa verhetetlen, a nyári időszak leghűsítőbb itala. Egyetlen titka van a gin toniknak: a magas minőségű, egymáshoz illő alapanyagok.

A Mayer-Búzavirág tonik titka, hogy kizárólag természetes alapanyagok hozzáadásával készül úgy, mint a kinin, illetve olyan speciális fűszerkeveréket használnak, amitől összhangba kerül bármelyik minőségi ginnel.

Egy üveg tonik sziruppal 25 adag palackozott tonik váltható ki. A magas minőségű termékeiről ismert manufaktúra nem csak egy kitűnő koktélalapanyaggal jelenik meg most a piacon, hanem egyben környezetbarát is. A jóval kisebb környezeti terhelés nem csak a csomagolás mennyiségében és annak hűtésében mutatkozik meg. A szállítás karbon-lábnyoma, a raktározás helyigénye és költségei is előnyt jelentenek az üveges tonikokkal szemben.

 

(forrás: Turizmus online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai