hirdetés
hirdetés

Ötödször jön az Akadálymentes turizmus napja

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) pénteken, 2016. március 11-én ötödik alkalommal rendezi meg az „Akadálymentes turizmus napját” a „Tourismus für Alle Deutschland e.V. (NatKo)” egyesülettel közösen.

hirdetés

Az idei rendezvény központi témái az „Akadálymentes kezdeményezések a kultúrturizmusban és a városlátogatásoknál”, illetve a „Praktikus kezdeményezések a turisztikai szolgáltató lánc mentén”. Szakavatott előadók válaszolnak a kérdésekre, és szakmai előadásokon mutatják be gyakorlati tapasztalataikat. A szakemberek a szünetekben, illetve a konferencia végén is a résztvevők rendelkezésére állnak.

Erfurt Barrierefrei © DZT_Neumann
Erfurt Barrierefrei © DZT_Neumann

A szakmai rendezvény, amely az ITB kongresszus programjával párhuzamosan kerül megrendezésre, idén tágasabb térbe költözik a CityCube Berlin első szintjén található A5-ös terembe. Ezáltal a turisztikai szakemberek és újságírók ITB-szakmai látogatói igazolvány és bejelentkezés nélkül is meglátogathatják az „Akadálymentes turizmus napját”, amelyen a részvétel ingyenes. Természetesen mind az új rendezvényhelyszín, mind pedig a konferencia akadálymentesített.

A DZT a német Bundestag határozata alapján harmadszor felel ezen szakmai rendezvény megrendezéséért partnerével, a „Tourismus für Alle Deutschland e.V.” (NatKo) egyesülettel közösen. A rendezvény támogatói a Barrierefreie Reiseziele in Deutschland munkaközösség, a Tourismus für Alle szövetségi államok munkaközössége, illetve a Messe Berlin.

Részletes információk a németországi akadálymentes utazási kínálattal kapcsolatban, illetve az ITB „Akadálymentes turizmus napjának” aktuális programja online megtalálható a www.germany.travel/barrierefrei oldalon.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai