Több magyar Németországban augusztusig, mint tavaly egész évben

Több magyar Németországban augusztusig, mint tavaly egész évben 

Németország továbbra is az első számú kulturális úti cél Európában. A magyar utazók térnek vissza a pandémia után, és a fenntarthatóság a legfontosabb kulcsszó az ország turisztikai népszerűsítésében.
Jó évre számít a Német Turisztikai Hivatal

Jó évre számít a Német Turisztikai Hivatal 

Csütörtökön tartotta hagyományos, szezonnyitó sajtóeseményét a Német Turisztikai Hivatal a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Optimistán néznek a szezon elé.
Németország éllovasa az akadálymentes turizmusnak

Németország éllovasa az akadálymentes turizmusnak 

A földkerekség egyik legfelkészültebb országa Németország a kerekesszékes látogatók számára - derült ki a DZT tanulmányútjának magyarországi résztvevői számára.
Ön szerint mennyi csokit esznek a németek egy évben?

Ön szerint mennyi csokit esznek a németek egy évben? 

Tesztelje Ön is, hogy mi mindent tud Németországról a Német Turisztikai Hivatal kvízének segítségével!
Az MI és a turizmus találkozása a DZT jóvoltából

Az MI és a turizmus találkozása a DZT jóvoltából 

A jelenleg érvényben lévő kapcsolati korlátozások miatt az idei Knowledge Day virtuális rendezvény formájában zajlott, amelyhez több mint 100 résztvevő kapcsolódott online.
2020 mindenki számára emlékezetes marad

2020 mindenki számára emlékezetes marad 

Év végi összegző beszélgetés Czeiszing Miklóssal, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével.
A jövő rendezvénypiacát alkotják most a németek

A jövő rendezvénypiacát alkotják most a németek 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) a Tourism Economics és az IPK International nemzetközi felméréseinek kiértékelése után arra a következtetésre jutott, hogy a járvány miatt hosszú távon alapvetően új mennyiségi és minőségi struktúrák fognak képződni a globális üzleti utazások terén –amely jelentős hatással bír majd az úticél Németországra is.
Németország beutaztató kampányt indít

Németország beutaztató kampányt indít 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) kampányt indít "Germany - Dreams Become Reality"‘ címmel  a németországi beutaztató turizmus újraindítására.
Újraindul a globális turizmus is

Újraindul a globális turizmus is 

De vajon milyen feltételekkel? Virtuális pódiumbeszélgetés ismert szakértőkkel júniusban. 

50 éves idén a német hotelóriás 

A DZT reggelivel egybekötött szakmai prezentációján megismerhették a magyar utaztatók a Maritim szállodalánc kínálatát.

Luther 2017 - Németország tematikus kampánya 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) sajtótájékoztatón számolt be 2017-es tematikus kampányukról, a német idegenforgalomban várható fejlődésről, valamint a DZT középtávú céljairól február 21-én a Kempinski Hotel Corvinusban.

2016 Németország számára is bonyolult év volt 

Összetett és bonyolult évként jellemezte évnyitó sajtótájékoztatóján, Budapesten Czeiszing Miklós, a DZT, Német Turisztikai Hivatal budapesti képviseletének vezetője 2016-ot, de leszögezte: a német turizmus jól van, Németország továbbra is biztonságos úti cél.

Halléban rendezik a Német Turisztikai Hivatal közép-európai workshopját 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) október 16-17. között a nemzetközi utazási szakma 100 képviselőjét fogadja a 6. közép-európai workshopon (Zentraleuropa-Workshop, ZEW) Halléban (Saale).

Ez a fotó nyert a Német Turisztikai Hivatal pályázatán 

Díjazták a Német tematikus útvonalak elnevezésű nemzetközi fotópályázat nyerteseit.

Hat éve nő a német turizmus 

„A 2015-ös számok meghaladják saját várakozásainkat és a UNWTO előrejelzéseit is” – mondta Petra Hedorfer, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) vezérigazgatója az utazási szakma egyik legfontosabb éves seregszemléjén, az 50. berlini ITB-n, a DZT eredményeit bemutató sajtókonferencián.

Újabb öt év a Német Turisztikai Hivatal élén 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) igazgatótanácsi elnöke, Petra Hedorfer tovább öt évig marad hivatalban: a DZT igazgatási tanácsa március 1-jén, 88. hamburgi ülésén határozott a szerződés meghosszabbításáról.

Ötödször jön az Akadálymentes turizmus napja 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) pénteken, 2016. március 11-én ötödik alkalommal rendezi meg az „Akadálymentes turizmus napját” a „Tourismus für Alle Deutschland e.V. (NatKo)” egyesülettel közösen.

Fókuszban a természet 

„A németeknél minden zöldbe öltözött” - állapította meg Czeiszing Miklós, a DZT Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének vezetője a hivatal évnyitó sajtótájékoztatóján, Budapesten, utalva a DZT 2016-os kampányévére, mely a „lenyűgöző természeti üdülések” jegyében telik.

Folyamatosan nő a beutazó turizmus Németországban 

Idén január és augusztus között a Szövetségi Statisztikai Hivatal összesen 51,6 millió külföldi vendégéjszakát regisztrált a tíz és több ággyal rendelkező szálláshelyeken. Ez az előző év ugyanezen időszakához képest 2,6 millióval több vendégéjszakát jelent, ami 5,3 százalékos növekedésnek felel meg.

Amikor a MUISZ és a Német Turisztikai Hivatal randevúzik 

A MUISZ elnöksége 2014. július 24-én tartotta meg soron következő ülését, melyre ez alkalommal a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseleténél (DZT) került sor.

Átlagon felüli értékelést kapott a turisztikai portál 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) online portálja, a www.germany.travel 21 nemzeti turisztikai hivatal (National Tourist Boards – NTO) online megjelenésének nemzetközi összehasonlításában átlagon felüli értékelést kapott a Digital Tourism Think Tank/se1 media a DZT megbízásából készített benchmark felmérésének eredménye alapján. Az összehasonlításhoz különösen fontos küldőpiacok és különböző kultúrkörök turisztikai hivatalainak weboldalait, illetve a szakma által különösen innovatívnak ítélt portálokat választottak ki. A szakemberek öt kategóriában értékeltek, ezek az Inspiráció & Dizájn, Közösségi média integráció, Tartalom, Keresőfunkciók, illetve Mobil & Táblagépek. 

Újdonságokkal vár Németország turisztikai weboldala 

Optimalizáció, mobil verzió és új tartalmak is lesznek a germany.travel oldalán.

A Neuschwanstein-kastély a legnépszerűbb 

15 ezer külföldi vendég választotta ki Németország TOP 100 látványosságát, első helyen a bajor csodakastély végzett. 

Díjazott lett a Creative Germany 

Németország webes megjelenése kitüntető figyelmet kapott: az offenbachi M.A.D és a Német Turisztikai Hivatal (DZT) a www.creative-germany.travel oldalért megkapta a German Design Award 2013 díját. A German Design Award a German Design Council nemzetközileg elismert díja, közölte lapunkkal a DZT.

Kiemelt alkalmazás lett az App Store-ban a "Top 100" 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) „TOP 100” mobilalkalmazása csütörtök óta az App Store „Featured" kategóriájában található, közölte lapunkkal a marketingszervezet.

Rekordév várható a német turizmusban 

Októberben folytatódott a turizmus növekedése Németországban, így 2011-ben várhatóan sikerül túlszárnyalni a 2010-es rekordév teljesítményét is. 

Új képviseletvezető a DZT-nél 

Új képviselet-vezető állt munkába a Német Turisztikai Hivatal (DZT) Magyarországi Képviseleténél.

Regensburg a Travel Clubban 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) szakmai rendezvényén, a november 10-én tartott a Deutschland Travel Clubban Regensburgot ismerhették meg az érdeklődők.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!