hirdetés

Bővülő személyre szabott szolgáltatások az MGallery Nemzeti Hotelben

Hotel Nemzetiként ismerhetjük, az MGallery-brand tagjaként, tavasztól pedig ismét változáson esik át a pesti, idén 120 éves, kívülről patinás, belülről álomszép butikhotel, amelyet 2015 októberétől új igazgató, a Sofiteltől átigazolt Balzer Timea vezet.

hirdetés

Ha egy hotelnek mesebeli története van – az már fél siker. Márpedig a Blaha Lujza téren, az egykori Nemzeti Színház szomszédságában álló, híres pesti vendéglős dinasztia – Rémiék – által működtetett, eklektikus stílusban épült ház hihetetlen múlttal büszkélkedhet. Lakott falai közt Jászai Mari, Bajor Gizi, Rigó Jancsi (nem a sütemény, hanem a névadó muzsikus), volt itt lányszöktetés, svéd királynős titkos találka, a hotelt a színházzal összekötő alagút pedig sokat mesélhetne, ha éppen be nem falazták volna akkor, amikor a nemzet színházát (máig érthetetlen módon) földig rombolták.

De szerencsére a ház jelnlegi tulajdonosa, Mr. Fernand Le Rachinel, a másik tulajdonossal, a szintén francia érdekeltségű Accor-lánccal közösen megmentették a sokat látott épületet, és 2012-ben nyitották meg ismét hotelként, az MGallery-brand első magyarországi tagjaként, a művészetek jegyében. Kifinomultság, páratlan elegancia, egyedi miliő, szobáiban különleges berendezéssel – mindez jellemzi az MGallery hoteleket a világban – így a 60 tagot számláló lánc magyarországi tagját is.

forrás: www.mgallery.com
forrás: www.mgallery.com

Balzer Timeát a pesti Sofitelből áthívták az Accor-berkein belül, és megbízták azzal, hogy ezt a gyönyörű ékszerdobozt irányítsa. A négy csillag superior minősítésű szálloda a vezetésével új célt tűz ki. Az idei évtől érvénybe lépő  MGallery by Sofitel márkanév alatt még több figyelmet fog fordítani a személyre szabott szolgáltatás kifinomult részleteire, hogy méltán tudja ezeket a nevéhez megfelelő színvonalon reprezentálni.

forrás: www.mgallery.com
forrás: www.mgallery.com

Miben lesz változás? Sok mindenben, magyarázza az igazgatónő. Olyan apróságokban is akár, hogy Lanvin márkájú luxus bekészítés kerül a fürdőszobákba a vendégeknek. Bővül az éttermi választék, élő zongorazene szól hétvégéken, és sok más apró részlet lesz, amivel a vendégeknek egyedi kéréseit lehet teljesíteni annak érdekében, hogy a budapesti városlátogatást élményként éljék meg és vigyék haza magukkal. 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai