Szakács vagy, és szereted a sört? Akkor téged keresünk!

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel keresi azt a kalandozásra kész, a különleges sörök világát kedvelő szakácsot, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmárka szülőhazájába, Belgiumba.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!



A belga Grimbergen sör magyarországi bevezető kampányának részeként 2016. szeptember 8-án, másokkal közösen különleges úton vehetsz részt a Grimbergen sör vendégeként.Te lehetsz a márka Magyarországról delegált egyetlen szakácsa.

Az utazás keretében Belgiumban meglátogatod a Grimbergen sörüzemet, és élményeidet meg kellene osztani a többi szakmabélivel, a konyhákon és vendégtérben dolgozókkal, vagyis a Turizmus Trend / Vendég & Hotel olvasóival.

Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezz az alább megadott címen, részt kell venned egy igazán exkluzív sörrel bélelt, kellemes utazáson, és már a helyszínről egy rövid tudósítás keretében (segítünk, ha kell), valamint a hazaérkezés után egy részletesebb cikk keretében be kell számolj élményeidről.

Segítség számodra (és számunkra is), ha minél többet tudsz a (prémium) sörökről, szereted kóstolni, akár el tudod képzelni, hogy olyan ételsort készíts, amelyhez egy különleges sör ad ihletet számodra, és ha szeretsz egy vidám élményben, egy jó buliban részt venni, majd utána élményeidről mesélni – akár írásban is.

Ki fog nyerni?

A beérkezett pályázatok közül a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szerkesztősége és a Grimbergent forgalmazó Carlsberg képviselői közösen döntik el, hogy végül ki vehet részt az utazáson.

A legesélyesebb az a jelölt, aki vidám, felszabadult, akár szívesen készít sörhöz párosított ételeket, szeret mesélni az elkészítés módjáról, és örömmel megosztja másokkal az élményeit.



A játék menete:

● Pályázni legkésőbb augusztus 10-én éjfélig lehet.

● A legjobb pályázatokból egy rövid kivonatot a Kreatívon is közölni fogunk.

● A pályázatokat augusztus 15-ig bíráljuk el, majd ezt követően értesítjük a nyertest, illetve a Kreatívon is megjelentetjük, hogy ki lesz a szerencsés.

● A sörtúra időpontja: szeptember 8.

Keressük tehát azt az olvasónkat, aki a Grimbergen vendégeként (azaz az utazást és a szállást a sörmárka állja) szívesen utazna el Belgiumba, nézné meg a Grimbergen sörüzemet, és erről az utazásról tudósítana, írna, fényképezne és ha nagyon lelkes, akár videót is készíthet.

Nyilván most sokan magukra ismertek és részt vennének ebben a kellemes mókában.

A következőt kell tennetek:

  1. Írjátok le maximum 300 karakterben, hogy miért szeretnétek részt venni ezen az utazáson!
  2. Írjátok le egy mondatban, hogy miért ti lennétek az ideális jelöltek!
  3. Küldjétek el, hogy eddig milyen jellegű tartalmakat készítettetek. Lehet ez blog, mikroblog, Facebook-oldal (url), vállalati hírlap (pdf), tévéműsor, reklámfilm (link), fotósorozat, novella, regény, bármi amiből megtudjuk, hogy milyen jellegű tartalomgyártásban vagytok a legjobbak.
  4. Küldjetek magatokról egy fotót is!

Ez az egész csomag ne legyen túl nehéz (max. 1 megabájt) és küldjétek el a

hirek@kreativ.hu címre SÖRTÚRA tárggyal!

Egy videó a Grimbergenről:

{youtube|id=bdiigWGz6DI}

Hogyan kell elképzelni egy ilyen túrát?

Az utazás során a résztvevők megismerkedhetnek a Grimbergen titokzatos világával, amelyről később majd mi is írunk. Most mindössze annyit érdemes tudni, hogy a sörfőzdét 1128-ban alapította a grimbergeni apátság, az azóta eltelt majdnem ezer év alatt, számos viszontagsággal kellett szembenézni a szerzeteseknek: háromszor teljesen leégett az apátság, amit minden alkalommal újáépítettek. Innen ered a Grimbergen szimbóluma, a főnixmadár.



A Grimbergen élmánytúrára számos országból érkeznek újságírók és bloggerek. Az utazást a meghívó, azaz a Grimbergen szervezi, és természetesen a költségeket is ők állják. A szálllás Brüsszelben lesz, onnan indul a csoport 8-án a Grimbergen apátsághoz, ahol a sörfőzde bemutatása, sörkóstolás, gálavacsora, showműsor szórakoztatja a nemzetközi újságírósereget és a szakmai résztvevőket, köztük Téged is.


Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.
Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont

Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont 

Esztergom minden korábbinál színesebb rendezvényszezont nyit az idei évben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.