hirdetés

Személyi változások a Danubius Hotels Group szállodáiban

A Danubius Hotels Group három szállodájában is személyi változások történnek 2019. február 1-től. Nyugdíjba vonul Dr. Sükösdné Mózer Judit, helyét Árvai Zoltán veszi át a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodák élén. Az így megüresedett szállodaigazgatói pozíciót Peter Knoll tölti be a Hilton Budapestben, amely a jövőben egy klasztert alkot a Gundel Étteremmel.

hirdetés

Új szállodaigazgató a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena klaszter élén

2019. február 1-én nyugdíjba vonul Dr. Sükösdné Mózer Judit a Hotel Hungaria City Center és Danubius Hotel Arena szállodák igazgatója, aki tavaly májusban került a szállodák élére. A szakember 1976 nyarán lépett be a Danubius Hotels Group jogelődjének számító HungarHotels pécsi szállodáiba, ahol dolgozott portásként, éttermi vezető-helyettesként, cukrászdai üzletvezetőként, majd pedig szállodavezetőként. 1997 augusztusától a pécsi Hotel Palatinus szállodaigazgató-helyettese lett. 2005 januárjától Budapesten folytatta pályafutását, ahol először a Hotel Budapest, később a Danubius Hotel Flamenco, 2017-től pedig a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodák klaszter igazgatójaként dolgozott.

A két szálloda igazgatói pozíciójába Árvai Zoltán érkezik a Hilton Budapestből, aki az utóbbi három évben eredményesen vezette a szállodai felújításokat, itt megszerzett tapasztalataira a jövőben a Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena épületeiben tervezett felújítások során számít a szállodavállalat. Árvai Zoltán ötcsillagos, front office területen szerzett vezetői gyakorlattal a háta mögött 2004 nyarán csatlakozott a Hilton Budapest csapatához. Szállodaigazgató-helyettesként először a szállodai divízió, majd az éttermi területek szakmai vezetéséért felelt, majd 2008 őszétől a szálloda igazgatói feladatait látta el.

Változások a Hilton Budapest vezetésében

A változások okán megüresedő Hilton Budapest szállodaigazgatói pozícióját a Gundel Étterem ügyvezető igazgatói pozícióját is betöltő Peter Knoll veszi át. A Danubius Hotels Group ötcsillagos szállodája a megújulás alatt álló Gundel Étteremmel közös klasztert alkot a jövőben. Peter Knoll idén februárban érkezett szállodavállalatunkhoz, hogy több mint 30 éves tapasztalatával segítse a főváros ikonikus gasztronómiai helyszínének megújulását. Az elmúlt hónapokban számos intézkedése hozzájárult ahhoz, hogy a Gundel Étterem hatékonyabban és szervezettebben működhessen.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai