hirdetés
hirdetés

Turizmus szépe ki kicsoda?

Bemutatjuk szépségversenyünk első helyezettjeit. 

hirdetés

Hétfőn tettük közzé Turizmus szépe versenyünk végeredményét, melynek finisében hihetetlenül éles küzdelem alakult ki az élen álló két hölgy között, így a női kategóriában két győztest is hirdettünk. Ahogy korábban ígértük, most az élen végző hölgyeket és urat  kicsit bővebben is bemutatjuk: 

A hölgyek kategóriájában:

Homoki Gabriella

Homoki Gabriella
Homoki Gabriella

31 éves vagyok, Gyöngyösön lakom. 2008. decemberétől dolgozom a Hunguest Grandhotel Galya **** szállodában, mint wellness recepciós.
Nagyon szeretem a munkámat, szeretek emberekkel foglalkozni, közvetlen, vidám, nyitott személynek ismernek. Szabadidőmben sokat utazok, sportolok, kedvenc időtöltésem a fotózás.
A Turizmus Online versenyén az egyik ismerősöm ajánlására indultam el. Barátaim, ismerőseim, munkatársaim gyorsan felkarolták az ügyet és számomra is meglepő lelkesedéssel kampányoltak mellettem, aminek a végére meg is lett az eredménye. Sikerült megfordítani a sorrendet és az első helyen végeztem. Petra igazi versenytárs, gratulálok neki. Úgy gondolom igazságos eredményt hirdettek a megosztott első hellyel.
Köszönöm családomnak, munkatársaimnak, barátaimnak és mindazoknak, akik szavazatukkal megtiszteltek. Külön köszönöm a Hunguest szállodaláncnak és a Hunguest Grandhotel Galya**** szállodának a támogatást!

Viszlay Petra

Viszlay Petra
Viszlay Petra
Viszlay Petra vagyok 22 éves a Kodolányi János Főiskola turizmus-vendéglátás szakos végzős hallgatója. Mátészalkán születtem és 18 éves koromig ott is nőttem fel. Pár éve költöztünk Budapestre. Jelenleg Budapesten élek.
2009-ben egy évet halasztottam a főiskolán, mert lehetőségem volt, Au Pair munkát vállalni Angliában, ami nagyon sokat segített az angol nyelvem fejlődésében. A Főiskola folytatásaként, 4 hónapos szakmai gyakorlaton voltam Menorcán egy 4 csillagos hotelben.
Szeptember elején láttam a felhívást, amit a Kodolányi János Főiskola Turizmus Tanszéke osztott meg és gondoltam jelentkezek a versenyre.
Családom és barátaim is sokat dolgoztak azért, hogy ezt a versenyt megnyerjem. Bár furcsán hangzik, de sok energiát, kommunikációt igényelt végig az egy hónap alatt. Mivel nagyon szoros volt a verseny ezért sosem éreztem azt, amikor bármennyivel is elhúztam, hogy most már hátra dőlhetek.:) De hála a családomnak, ismerőseimnek, barátaimnak, tanáraimnak, nem hagytak cserben és szavaztak,osztották ahányszor csak lehetőségük volt rá.
Szeretnék gratulálni Homoki Gabriellának a sikeres eredményéhez, kemény ellenfél volt és a Turizmus szépe egy jó verseny. 

Molnár Attila

Molnár Attila
Molnár Attila
 Molnár Attila ismert személyiség a hazai turizmus palettáján. Már a gimnáziumban megérintette a szakma múzsája, hiszen idegenvezetésből érettségizett. Szakirányú diplomáját közgazdászként a Kodolányi János Főiskolán Székesfehérvárott szerezte, egyetemi oklevelét pedig a Janus Pannonius Tudományegyetemen abszolvált pécsi tanulmányainak befejeztével vehette át. Debrecenből indulva referensből emelkedett utazásszervezőként középvezetői, majd üzletág igazgatói szintre és immáron önálló vállalkozását irányítja Budapesten. A WILLY FOG Utazási Iroda és Jegyiroda világjáró tulajdonosaként immáron hatodik esztendeje sikerrel koordinálja a cég hazai tour operator tevékenységét, amelyhez programcsomagként egyedi szolgáltatásul nyújtott tematikus kalauzolásai igazi élményszámba mennek. Szerteágazó színház, koncert, focimeccs és fesztiváljegy értékesítésben az iroda jelentős piaci szereplő, ami aktív utazásközvetítői tevékenységgel is szervesen kiegészül. Molnár Attila szabadidejében szívesen ússza át a Balatont, túrázik a Pilis szurdokvölgyeiben, terroir borokat kóstol a tokaj-hegyaljai pincék mélyén és díjnyertes fotográfiákat készít az őt megihlető pillanatokról.

A móka azonban még nem ért véget!

A nyertesek, különdíjasok, Hungary Card nyertesek ünneplésére bulit szervezünk október 19-én este héttől a Mozsár Kávézóban, amelyre szeretettel várjuk a szakmában dolgozókat! Az esemény Facebook oldala ezen linken érhető el. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai