Business Klub: Valami más

Új év, új szlogen első idei találkozónk alkalmával, amelyet egy igazán exkluzív megjelenésű, mind a nagyközönséget, mind a szállodás és vendéglátós szakmát megszólító design bemutatóteremben tartunk a pesti belváros kiállítótermeiről és művészeti galériáiról nevezetes helyén, a Falk Miksa utcában. A helyhez illően különleges, sokszor trendi, és közben nagyon is aktuális témákat válogattunk februári előadásaink sorába.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Részletes programunk:

1. Új év, új jogszabályok – mit hozott az újévi malac az adóhatóságtól a Horeca-szegmens képviselőinek?
Előadó: dr. Antalóczy Györgyné adószakértő, szakmai tanácsadó

2. Trendek, meghökkentő színek és formavilágok: beszámoló első kézből az idei év januárban lezajlott legnagyobb nemzetközi textilkiállításairól. Előadó: Bakody Katalin, a JAB Csoport magyarországi képviseletének vezetője

3. Porcelánról másképp: Előadó: Víg Bence, a Progast Kft. tulajdonos-ügyvezetője

4. SIL Design, és ami mögötte van: víztisztítás, kávéztatás a holnap megoldásaként. Előadó: Sági László és Juan Rodriguez, SIL Design Centrum

5. Új év, új vezetői pozícióban Pesten és vidéken: Balzer Timea, az MGallery Hotel Nemzeti Budapest új igazgatónője és Kercs András, a kóspallagi Szent Orbán Erdei Wellness Hotel új vezetője

Időpont: 2016. február 15. (hétfő) 11.00 -15.00 óráig

Helyszín: SIL Design Centrum 1055, Budapest, Falk Miksa u. 3.

Program:

10.30 - 11.00 regisztráció
11.00 – 14.00 szakmai előadások – közben kávé- és teaszünet
14.00 – 15.00 svédasztalos fogadás magyar borok kíséretében, pálinkakóstolóval, Szamos desszertsorral

Jöjjön el, hogy … különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról személyes kapcsolatokat építhessen egy exkluzív klub tagja legyen

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

Bővebb információ és letölthető jelentkezési lap

Jelentkezés: A jelentkezés limitált, ezért célszerű a jelentkezési lapot minél hamarabb elküldeni a megadott elérhetőségek egyikére. A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2016. február 12-ig faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a kassaid@vendeg.hu címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

Forrás: Vendég & Hotel


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.