hirdetés

A zöldségeké a főszerep Jamie Oliver éttermeiben!

Jamie Oliver rengeteg energiát és időt fordított a vegetáriánus étkezés tanulmányozására és vegetáriánus ételek fejlesztésére az elmúlt két évben. Idén megjelenő könyve, a Vega is erről tanúskodik. A brit sztárséf budapesti éttermeiben csodálatos vegetáriánus ételekkel várják a vendégeket.

hirdetés

A Budavári Jamie Oliver’s Italian és a pesti belvárosi Gozsdu udvarban található Jamie Oliver’s Pizzeria mától 8 héten át minden héten más egészséges vegetáriánus ételeket kínál. Minden hétfőn új étel kerül a táblás ajánlatra Jamie Oliver új, október végén megjelenő VEGA c. könyvében található receptúrát követve.

Az aktuálisan ajánlott ételt egy héten át kóstolhatják meg a vendégek, a következő héten már új vegetáriánus étellel készülnek. Jamie-nél az egész 2019-es év a zöldségekről és gyümölcsökről szólt. Könyve előkészítése során rengeteg kutatómunkát végzett és olyan vegetáriánus ételeket fejlesztett, melyek a húsevőknek is tökéletes opció lehet egy ebédre vagy vacsorára.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai