hirdetés

Bárt nyit a tetőn a Budapest Marriott Hotel

25 év után először nyitja meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel. A földszinten üzemelő Liz and Chain Bar égbe törő társat kap. Ez a Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar.

hirdetés

Innen nemcsak a Duna hídjait, a Parlamentet, a Budavári Palotát, a Bazilikát, a Citadellát és a Gellért-hegyet csodálhatjuk meg nappali, majd esti ruhájában, hanem egy hideg itallal a kézben kapunk egy egészen varázslatos Budapest-érzést. Nem meglepő, hogy az elmúlt években az egész világon annyira népszerűek lettek a tetőbárok.

Socially / Balogh Kata
Socially / Balogh Kata

A rendhagyó helyszín és értő vendéglátás intimebb, zártkörű rendezvényekre is felkészült, vasárnaptól szerdáig privát események levezénylését is vállalják.

Ahogy tavaly a hotel lobbija mellett megnyitott Liz and Chain Bar is kiemelten foglalkozik a koktélokkal és gin tonicokkal, úgy ez odafönt sincs másképp, kreatív báréletre számítsunk, színvonalas házi főzetekkel, bitterekkel, sok kísérletezéssel és a naplementére hangolt hosszabb-rövidebb italokkal. Ha azonban champagne-ra esne a választás, azt is szakértelemmel szervírozzák. Ami a gasztro oldalt illeti, mezzékkel-tapasokkal, desszertekkel is készülnek, á la carte rendszerben. Július 16-tól egészen az őszi szezonig, csütörtöktől szombatig, 17:00-tól éjfélig van nyitva a tetőbár, ahol előreláthatólag a naplementézős órák lesznek a legnépszerűbbek.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, ki tudnak tartani a korlátozások feloldásáig, és végre valamennyire magához tér a turisztikai, vendéglátás ágazat?

Kiadónk társoldalai