hirdetés

Börtönből Szabadság (Bisztró)

Két és fél hónapos felújítási munkálatok után június 19-én megnyílt a Szabadság Bisztró - az egykori Liberté helyén.

hirdetés

Az üzlethelyiség eredetileg börtönként üzemelt, 1902 óta azonban a rácsok helyett a vendéglátásé a főszerep. Sebők Marianna üzletvezető elmondása alapján fontosnak tartották, hogy a külföldi csengésű név helyett visszatérjenek az eredeti, magyar névhez, ezért lett a Libertéből Szabadság. Kávéház helyett  ugyan Bisztró, de a kávéházi hangulat sem veszett el: a könyvespolcokon klasszikus és kortárs irodalmi alkotások találhatóak, amelyeket a vendégek szabadon forgathatnak.

A megnyitó ételei az executive séf Kovács Levente kreativitását dícsérik, íme az est menüje:

Kovács Levente és Sebők Marianna

A megnyitót hangulatos élőzene kísérte, Sebők Marianna elmondása alapján ez nem egyszeri alkalom: a hét minden napján találkozhatunk majd előadókkal. 

Hamarosan nyomdába kerül a legfrissebb, környezetbarát megoldásokkal foglalkozó lapszámunk, így különösen megörültünk, amikor láttuk, hogy a Szabadság Bisztróban nem használnak műanyag palackos ásványvizet:

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk