GELATISSIMO: Sikerreceptek profi fagylaltosoknak

Menő technika, izgalmas trendvonalak és olyan ötletek, amiktől mindenki elolvad: az Alpoktól északra előállított kézműves fagylalt legnagyobb szakvásárán megtalálja a sikeres fagylaltos üzletmenet valamennyi hozzávalóját. Csúcsvállalatok és titkos favoritok tárják fel innovatív megoldásokkal és széleskörű kínálattal a vásárlókhoz vezető utat. Használja ki a fagylaltosok, vendéglátósok és szállodások nélkülözhetetlen szakmai találkozóját, hogy széleskörűen áttekintse a piacot és tökéletesen induljon a fagylaltszezonnak! Gelatissimo Stuttgartban 2022 február 5-9 között!

Jó fagylalt, jó üzlet

Megfogni, kipróbálni, megvitatni — a GELATISSIMO mindazt kínálja Önnek, amitől vásárlóinak még több kedve lesz fagylaltozni. Élje át a fagylalttal kapcsolatos egyedülálló sokszínűséget, amely elvezet az Ön üzleti sikeréhez!



Tematikus kínálat A-tól Z-ig

• Alap,-és nyersanyagok

• Öntet és ostya

• Fagylaltgépek és fagylalt-laboratóriumi felszerelés, hűtőpultok és vitrinek

• Fagylaltlapok, kelyhek és tartozékok

• Üzletépítés és berendezés

Menő fagylalt párviadalok négy napon át: Ki nyeri meg a Fiat 500-ast?

A 4. Grand Prix GELATISSIMO alkalmával a fagylaltosok minden tudásukról számot adnak. A verseny első három napján az a feladatuk, hogy elkészítsék a legjobb pisztácia, joghurt és eper ízű fagylaltot. A szakértőkből álló zsűri minden nap győztest hirdet, aki vadonatúj Vespa robogót nyer.



A vásár negyedik napjának megkoronázása a Grand Prix GELATISSIMO döntője: a „Coppa GELATISSIMO“ nyertese az lesz, aki a legjobb kókuszdió fagylaltot alkotja. A döntőbe jutó mindhárom fagylaltos az Intercoppa során összecsap a két előző év döntőseivel — a díj egy Fiat 500!

Még több csúcspont sikerre éhezők számára

Kóstolók, izgalmas előadások és interaktív workshopok: a Stuttgart Coffee Summit a gyakorlati tudást átadó sokszínű kínálat jó példája. Itt átélheti a kávés szakma gyors fejlődését, valamint kávétermesztőkkel, pörkölőkkel és baristákkal találkozhat.



Az Outdoor.Ambiente.Living. bemutató alkalmával megtudhatja, milyen esélyeket kínál a kültéri vendéglátás. Többek között időjárásálló berendezéseket és melegítő eljárásokat mutatnak be.

Erős vásárpáros: GELATISSIMO és INTERGASTRA

Értékes impulzusok és szakmai eszmecsere: a GELATISSIMO és az INTERGASTRA, a szálloda- és vendéglátóipar piacvezető dél-németországi vására párhuzamosan kerülnek megrendezésre. A profi és kezdő fagylaltosokat a sikeres vendéglátóipari kínálathoz szükséges élelmiszeripari termékkínálat, konyhatechnika és felszerelés várja. A vásár külön súlyt helyez az italok területére és a kávé egész világára.

Biztonság az embernek. Jó a gazdaságnak. A GELATISSIMO többek között a vásárcsarnokokban található szélesített folyosók miatt biztonságosan lebonyolítható. További információ: gelatissimo.de/safeexpo

Valamennyi kiállító megtalálható itt:

gelatissimo.de/ausstellerverzeichnis

Aktuális vásári információk, tippek és trendek? Iratkozzon fel most a hírlevélre: gelatissimo.de/newsletter



A GELATISSIMO Európa közepén központi elhelyezkedéssel, kiváló logisztikával és a vásár területén rövid közlekedési útvonalakkal várja látogatóit:

15.000 parkolóhely a vásár területe körül

Közvetlen autópálya csatlakozás

30 perc gyorsvasúttal a belvárosból, a stuttgarti főpályaudvartól

300 méterre a repülőtértől

Foglaljon jegyet most:

gelatissimo.de/tickets

Magyar képviseletünk: Interpress Kiállítások Kft.

Weboldal: www.gelatissimo-expo.com

 


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.