hirdetés

Jack Daniel's koktélverseny győztesei

Minden év szeptembere Jack Daniel születésnapjáról szól, és ebből az alkalomból  különleges versenyt szerveztek Győrben.

hirdetés

Olyan 2-3 fős csapatok jelentkezhettek, ahol a tagok azonos, vagy akár különböző bárok pultjai mögül álltak össze a kihívásra. Nevezés után a csapatok első feladata az volt, hogy alkossanak egy ikonikus koktélt, amivel Jack-et meglepnék a születésnapján – a feltétel csupán annyi volt, hogy Old No.7, Gentleman Jack vagy Single Barrel alkossa a koktél alapját. 

 

Szakmai zsűri döntött online szavazással a legjobbakról, akik ezután élő döntőben csaphattak össze szeptember 5-én, a győri Szomszéd bárban. A továbbjutók sorsolás útján 5 klasszikus ital egyikét kapták meg feladatul: Lynchburg Lemonade, Manhattan, Old Fashioned, Whiskey Sour, Boulevardier. Minden csapatnak a saját stílusában kellett elkészítenie a klasszikus italt és prezentálni a 4 tagú szakmai zsűri és nézők előtt. 

A zsűri:

- Szántó Dénes – a Brown-Forman senior márka managere
- Fodor Eszter Dalma – a Table Budapest tulajdonosa és megálmodója
- Szigeti Péter – világutazó bar tender és bar manager
- Filip Pletes – a Brown-Forman közép-keleteurópai márka nagykövete, whiskey prédikátor

A nyertesek: 
A dobogó első fokán a győri Szomszéd Bár és Kávézó csapata végzett, jutalmuk fejenként 150.000 Ft-os utazási/wellness-utalvány és 1-1 üveg Jack Daniel’s Gold No.27 whiskey volt. 
A budapesti GoodSpirit Bar két csapattal is indult, és el is foglalták a dobogó 2. és 3. helyét. A 2. helyezettek nyereménye fejenként 1-1 üveg Jack Daniel’s Single Barrel volt, a harmadikok pedig fejenként 1-1 üveg Jack Daniel’s Gentleman Jackkel és további Jack-es ajándéktárgyakkal lettek gazdagabbak.

 

(forrás: Jack Daniel's / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai