hirdetés

Különleges keretek között szervezik meg a Libadalmat

Mindenki biztonsága érdekében az etyekieknek is újra kellett tervezni az idei Libadalmat az általános rendezvénytilalom és minden kapcsolódó kormányzati szabály, illetve a felelős rendezvényszervezői gondolkodás jegyében. Ha az etyekiek nem nyithatják ki a pinceajtókat a vendégek előtt, akkor arra kérik a vendégeket, hogy nyissák ki ők a laptopjaikat, az etyekiek pedig, majd odavarázsolják a Gasztrosétány hangulatát az első ONLINE LIBAFUTAM keretein belül.

hirdetés

A kormányzati intézkedéseknek megfelelően tehát a Libadalmat is online térbe költöztették, hiszen nem szerettek volna az érdeklődő vendégeknek csalódást okozni. Az Etyeki Piknik Facebook oldalán élőben lehet majd követni az első világraszóló ONLINE LIBAFUTAMOT, sőt a nézők szavazhatnak is az eredményekre, nyertesekre. Az élő tippjátékon helyesen voksolók között pedig ínycsiklandó etyeki ajándékokat sorsolnak majd ki a szervezők. Már alig várjuk, hogy Gőgös, Gúnár, Gedeon és Pötyi közül melyik szárnyas barátunk lesz a befutó. Érdemes figyelni az Etyeki Piknik Facebook oldalát a részletekért.  

A Márton-napi hagyományok igen szigorúak, mindenképpen libát kell ennünk, ha nem akarunk egész évben éhezni és újbort inni, ha nem kívánunk egész évben szomjazni, tehát erre is kellett valami megoldást találni a Libadalom szervezőinek. A libakülönlegességeket és hozzá illő bort így most – a kormányzati szabályoknak megfelelően - házhoz is lehet rendelni.

Forrás: 123rf

(forrás: Store insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai