hirdetés

Most már bárki palacsintázhat Gyulán is

A palacsinták királya várja péntektől a látogatókat a kolbász és pálinka hazájában: Gyulán nyitotta második franchise éttermét a Creppy.

hirdetés

A pár hete átadott miskolci Creppy Center után most a kolbász és pálinka hazájában, Gyulán nyitja második franchise éttermét a népszerű palacsintás brand. "Mindig öröm számunkra, ha egy vállalkozás városunkat választva képzeli el gyarapodását, előre jutását, és új munkahelyeket teremtve erősíti Gyula város gazdaságát. A folyamatosan erősödő és bővülő gyulai vendéglátást mindenképpen színesíti fogja az új vendéglátóhely, hiszen egyedi gasztroinnovációval párosuló ételkülönlegességek közül választhatnak a vendégek."- mondta a megnyitón Kónya István, Gyula városának alpolgármestere.

pixabay.com
pixabay.com

A hatalmas népszerűségnek örvendő papalcsintás cég nem csak hazánkat hódította meg, de már Amerikában is felfigyeltek a palacsinta íz-élményt egy teljesen új perspektívába helyező vállalatra. 2018-ban Las Vegasban a franchise legnagyobb nevei a Creppy Franchise koncepcióját beválasztották a világ 12 legjobbja közé. Ehhez a különleges franchise lehetőséghez csatlakozott most a gyulai egység is.

A második franchise egység Gyula legfrekventáltabb helyén, a Városház utcában nyitott meg kapuit. A hangulatos étteremben visszaköszön az egyedi dizájn, mind színeiben, mind a formatervezésben és a belsőépítészeti megoldásokban. A hely sajátossága a Kőrös mentén elhelyezkedő hátsó terasz, ahol a természet csodás panorámája mellett élvezhetjük a finomabbnál finomabb édes és sós palacsintákat. Az étterem kialakításakor figyelembe vették a gyerekek igényeit is, ugyanis a legkisebb palacsintarajongókat egy hatalmas játszófal várja, garantált szórakozást ígérve.  

A brand jövőbeli célja továbbra is a franchise országos bővülése, hamarosan újabb egységek nyitásáról adhatunk hírt.

(forrás: PResston PR)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai