hirdetés

Nyitnikék: a budai Tranzit is belevágott

A novemberi korlátozások óta zárva Bel-Buda egyik ismert találkozóhelye, kávézó-bisztrója, ám a tulajdonos most úgy döntött, elég, március 1-vel kinyitnak.

hirdetés

Egri Orsolya, a Tranzit Art Café alapító-tulajdonosa ezt mondja ezzel kapcsolatban: "Télen nagyon elhagyatott, sivár volt ez a környék, alig voltak járókelők, de most tavasz jön, jó idő, kimozdulni vágynak az emberek. Lelkesek, bizakodók vagyunk! Szeretünk dolgozni! Szeretjük egymást és a vendégeinket! Az első pár nap után úgy tűnik: mi is hiányoztunk nekik, ők is szeretnek minket."

A Tranzit nyitócsapata
A Tranzit nyitócsapata

Természetesen, a korlátozások értelmében, sem a kávézó retro hangulatot idéző belső tere, sem a vendégei által mindig is imádott tágas terasz sem használható még. Csupán a Tranzit bejáratánál fogadják azokat, akik levest, főételt, salátát vagy desszertet vinnének abból a kínálatból, amit Elza néni főz a konyhán. Viszont, bár még nem telt el egy hét sem az újranyitás óta, egyre többen érkeznek hozzájuk, és ez ad számukra némi reményt. Hogy van fény az alagút végén.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai