Otthon fejezheti be magának az ételt, ...

... aki a Zsidai Csoport konyhájáról rendel házhoz szállítást.

Ezzel kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közleményükben azt írják, az eddig megszokott „azonnali házhozszállítás” környezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváját dolgozták ki, amely az eddigiekhez képest sokkal jobb minőséget biztosít, sokkal kedvezőbb áron.

Olyan étel házhozszállítást vezetnek be, ahol az ételek 90-95 százalékos készültségi fokon érkeznek meg az otthonokba, vákuum csomagolva, csak a befejezés és a tálalás marad a megrendelő feladata, ami mindössze 5-10 percet igényel és amihez részletes videót és írásos utasítást is küldenek. 

Írják még, mik az előnyei ennek az új megoldásnak a hagyományos készétel házhozszállítással szemben Elérhetőbbek, kedvezőbben az árak a megrendelőnek, gazdaságosabb az éttermeknek is, így ki lehet gazdálkodni kollégáik bérét és beszállítóik számláit, környezettudatosabb, nagyságrendekkel jobb a minőség: valóban friss és forró étel kerül az asztalra, minimális munka ráfordítással, és még szórakoztató is.

Éttermeik ikonikus, klasszikus ételeit kínálják, így a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és természetesen a Jamie Oliver éttermek fogásait, valamint kovászos kézműves kenyerüket, cukrászműhelyük desszertjeit, süteményeket és az éttermeikben kapható borokat is. 

 

Forrás: Zsidai Csoport


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.