hirdetés

Újra felszáll a VakVarjú #szeretetszolgálat

A VakVarjú #szeretszolgálat október 14-november 4. között vesz részt az Élelmiszerbank 250 000 adag étel eljuttatását célul kitűző Együnk Egymásért programban - tájékoztatta lapunkat a társaság.

hirdetés

A VakVarjú étteremcsalád a vendéglátás szektor többi szereplőjével együtt a 2020-as COVID kezdetekor bezárásra kényszerült. A házhoz szállítás megkezdése után útjára indították a VakVarjú #szeretetszolgálat jótékonysági kezdeményezésüket, mellyel céljuk az volt, hogy a tőlük is rosszabb helyzetben lévő családokat, gyermekeket lehetőségeinkhez mérten támogatni tudják. A program számos jótékonysági akciót vitt véghez helyi önkormányzatokkal, jótékonysági szervezetekkel együttműködve. Adományoztak például rászorulóknak digitális eszközöket, de volt, hogy 150 hajléktalan számára karácsonyi vacsorát készítettek. Büszkék rá, hogy a sokszínű karitatív tevékenységüknek köszönhetően eddig közel 2 millió forint adomány gyűlt össze.

Most a jubileumi, 10 éves évfordulóját ünneplő Együnk Egymásért programhoz, a magyarországi gasztronómiai élet egyik legnagyobb hatékonyságú adománygyűjtő akciójához csatlakoznak. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület által életre hívott Együnk Egymásért a rászorulók élelmezését segíti az őszi hónapokban.

 

“Örömmel veszünk részt a programban, ami 250 ezer ételadag eljuttatását tűzte ki, mert hisszük, hogy együtt képesek leszünk minél több rászoruló étkeztetéséhez hozzájárulni. Az adományozó kampány nem csak egyszerű jótékonykodás: az Élelmiszerbank és kampánya egyszerre áll ki a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett, ami iránt mi is elkötelezettek vagyunk. A kampánnyal hosszútávon, közvetve pedig korunk egyik legnagyobb problémájával, az ételpazarlással is felvesszük a harcot.” – mondta el Semsei Rudolf, az étteremcsalád tulajdonosa.

Négy VakVarjú éttermükben készülnek ínycsiklandó ajánlatokkal, mégpedig külön erre az alkalomra összeállított Varjúséfek Együnk Egymásért menüjeivel. A vendégek bármelyik fogást is választják az ajánlatból, a VakVarjú 100 Ft-tal támogatja a programot! Érdemes több helyre is ellátogatni, ugyanis minden étteremben más és más finomság közül lehet majd választani.

A program október 14-én startol és egészen november 4-ig rendelhetők az ajánlatok, hogy finomabbnál finomabb ételekkel közösen járulhassunk hozzá egy jóllakottabb világ létrejöttéhez.

Bővebb információ az Együnk Egymásért programról: https://www.elelmiszerbank.hu/hu/hirek/hireink/hirek/hireink/jotekonysagi_osszefogas_250_ezer_adag_etelert.html

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk