hirdetés

Hatcsillagos lett a The Ritz-Carlton, Budapest

A HolidayCheck 2019 ajánlásába előkelő helyet kapott a The Ritz - Carlton, Budapest, a szálloda hat csillagot szerzett az internetes portáltól.

hirdetés

A HolidayCheck a legnagyobb német nyelvű üdülésre és az utazáshoz használt internetes portál, több, mint 13 millió látogatással, ahol a The Ritz - Carlton, Budapest illusztris minősítést kapott, és az egyik legjobb luxusszállodának ajánlotta, a Budapestre érkező vendégek számára. A The Ritz - Carlton, Budapest hat csillagból hatot szerzett. A HolidayCheck weboldalán az utazók megtalálhatják az általuk kedvelt szállodákat, kapcsolatba tudnak lépni a többi utazóval, és közvetlenül is foglalhatnak is, ha szeretnének. A honlap alapja egy adatbázis, több mint 6 millió szállodával, azok értékeléseivel, képekkel és videókkal.

A HolidayCheck díjátadó eljárása

Szigorú szabályok vonatkoznak a díj megszerzésére: az idei évben résztvevő 529 díjazott szálloda mindegyike legalább 50 utazótól kapott értékelést, egy tizenkét hónapos időszak alatt (2017 december 1 és 2018 november 30 közötti időszakban ). A hoteleket a megszálló vendégek minimum 90 százalának kell ajánlania a többi utazó számára. A másik kritérium a HolidayCheck Suns, amelynek segítségével a nyaraló minősíteni tudja a szállodát és annak szolgáltatásait. A minősítési skála a következő értékek között pozícionálja a résztvevő szállodákat: minimum 1,0 (nagyon rossz), maximum 6,0 (nagyon jó).

A versenybe kerülő hoteleknek legalább 5,0 csillagot össze kell gyűjteniük, hogy elindulhassanak a versenyben. Továbbá előírás hogy az adott szálloda a felülvizsgálati időszakban nem szegheti meg a portál által előírt minősítési és foglalási kódexet. A magatartási szabályok határozzák meg azokat a feltételeket, amelyek alapján a vendégek által egy szálloda a HolidayCheck címet köszönheti. A magatartási kódex súlyos megsértése esetén a HolidayCheck fenntartja a jogot a jelenlegi díjak visszavonására.

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen magas pontszámot kaptunk a HolidayCheck internetes portáltól, ami tükrözi a nálunk dolgozó Hölgyek és Urak valódi elkötelezettségét, és gondoskodását a német vendégek, és a német piac felé is. ” – mondta Hugo Lecanada a The Ritz - Carlton, Budapest vezárigazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai