hirdetés

Hét helyen, egyszerre nyit a szakma fotókiállítása

Június 29-én, 17 órakor hét helyszínen egyszerre nyílik meg a Tourism is our passion tárlat, amely a turisztikai szektor elmúlt évét mutatja meg a benne élők szemével. A bemutatón a nyertes képekből rendezik mindenütt a kiállítást.

hirdetés

Az idei pályázat megörökíti a pandémia által legsúlyosabban érintett ágazat rendkívüli időszakát, és emléket állít annak. A versenyre nevezett képek az elmúlt év nehézségei mellett felidézik a mosolyokat és megmutatják a hősöket is.

A fotópályázat és a kiállítás azokhoz szól, akiknek a turizmus a szenvedélyük, ezzel nem titkolt célja kapcsolatot teremteni a nagyközönség és a szakmai érdeklődők között.

Az egyik nyertes pályamű
Az egyik nyertes pályamű

LEGJOBBAK – Tourism is our passion

Megnyitó: 2021. június 29. kedd, 17 óra, Budapest, Gellért Fürdő

Megnyitja: Velle-Varga Orsolya, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóhelyettese és a tárlat kurátora

Beszédet mond: Borosné Szűts Ildikó, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója

Budapesten, a Gellért Fürdőben élőben látható-hallható beszédeket a többi helyszínen kivetítőn követhetik a vendégek.

Ugyanekkor megnyílik a következő helyszíneken is:

Sopron: Hotel Sopron;

Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior;

Eger: Hotel Eger & Park;

Debrecen: Hotel**** Lycium,

Szeged: HUNGUEST Hotel

Pécs: Palatinus Grand Hotel

A párhuzamos kiállítások végén a szervezők a pályaműveket árverésre bocsájtják. Az árverésen befolyt összeget a nevezők szavazatai alapján a Bátor Tábor alapítványnak ajánlották fel.

A hét helyszínen 06.29-08.10. között tekinthető meg a tárlat, ezután a Magyar Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban él tovább.

A szervezők szándéka szerint jövőre már európai pályázattá bővül a Tourism is our Passion Photo Award.

Mi ez a fotópályázat pontosan?

Hagyományteremtő szándékkal indult egy országos fotópályázat a turizmus-vendéglátás területén. A Tourism is Our Passion célja, hogy a turizmusban élők hivatásuk végzése közben megörökítsék a szolgáltatásnyújtás, az alkotás, a kiszolgálás élményét (vagy épp ennek hiányát) és ezeket az emlékeket megosszák a nagyközönséggel.

Az ország első turizmus-vendéglátás témájú fotópályázatára 2021. február 10. – 2021. március 20. között lehetett pályázni négy kategóriában. Ezek a 2020 emlékei; Turizmus hősei; Egy pillanatnyi mosoly; Vendégek nélkül (csend).

A közönség szavazatai alapján a három legnépszerűbb kép kapott nyereményt, a zsűritagok szavazatai alapján pedig minden kategóriában hirdettünk első-, második-, és harmadik helyezettet.

A zsűri tagjai: Baki Péter (Magyar Fotóművészek Szövetsége, elnök) Bakody Katalin (JAB Anstoetz Magyarország, igazgató) Pesti István (Platán étterem, konyhafőnök) Nánási Pál (fotóművész) Varró Zoltán (designer) Vágó Ágnes (turizmusonline.hu, főszerkesztő) Nagy-Szász István (CPI Hotels)

Nyeremények, támogatók

A fotópályázat nyereményei között az alábbiak találhatóak: MIELE porszívó, egyedi bársony JAB párnák, METRO gourmet csomag, CEWE Nyeremény kupon, éves belépőjegy Mai Manó Házba, szállodai voucherek, Billerbeck utalvány, BRITA vízszűrő kancsó.

Kiemelt partnerek:  MIELE Professional, JAB

Fő támogatók: METRO, CEWE, Billerbeck, BRITA

(forrás: Tourism is Our Passion)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk