Karriernapra hív a világhírű séf Budapesten

A világszerte ismert séf, Wolfgang Puck új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárba és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret-be egy karriernap keretében szeptember 14-én.

Wolfgang Puck első európai Spago étterme, a The Duchess rooftop bár és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret a Matild Palotával közösen karriernapot tart szeptember 14-én Budapesten, amelyen közel 100 új nyitott pozícióra várják a jelentkezőket.

Az eseményen a híres séf, Wolfgang Puck és az Egyesült Államokból érkező csapata is részt vesz, hogy személyesen is találkozzanak a jelentkezőkkel, és részt vegyenek a kiválasztásban.

 

„Azért vagyunk itt, hogy emlékezetes gasztronómiai élményekkel gazdagítsuk az emberek mindennapjait, és Magyarországon erre igen nagy igény mutatkozik. Már most sok vendégünk van, folyamatosan növekszik az érdeklődés a Matild Palotában található helyszíneink iránt, és ezért új kollégákat keresünk, akik tovább erősítik csapatunkat. Egy igen előkelő környezetben kell nagyszerű ételeket és kiváló kiszolgálást nyújtanunk az év minden napján, ezért kellően tapasztalt szakembereket kell találnunk, akik segítenek elérni céljainkat", mondta a sztráséf ezzel kapcsolatban.

Szeptember 14-én kedden 10:00 és 18:00 között várják az elérhető betöltetlen álláshelyekre pályázókat a Matild Café & Cabaret-ben. A jelentkezők a helyszínen fényképes önéletrajzzal tudnak pályázni a meghirdetett állásokra.

Forrás: Matild Palace


KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.
Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból

Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból 

A Château Neercanne egykor bárók otthona volt, ma Michelin-csillagos étterme miatt Hollandia kedvelt luxusszállodájává vált.
Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás

Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás 

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik a szállásfoglaló portál adatai szerint.
Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett

Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery Magyarországon másodikként megszerezte a Green Key minősítést.
MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén

MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén 

Erős forgalom jellemezte a turisztikai szezonnyitónak is tekinthető március 15-i hosszú hétvégét, írták friss közleményükben.
Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya?

Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya? 

Utazni, új helyeket megtapasztalni élmény, de vajon élmény lehet-e egy ilyen helyen dolgozni? 
Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett

Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett 

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián.
Újabb hétvége, újabb tűz  egy hotelben

Újabb hétvége, újabb tűz egy hotelben 

Ezúttal egy etyeki szálláshelyen égett a berendezés.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.