hirdetés
hirdetés

Cardiffban nyit új bázist a Wizz Air

Tovább terjeszkedik a légitársaság az Egyesült Királyságban. Kilenc új útvonalat is indít ezzel egyidőben.

hirdetés

A diszkont légitársaság brit leányvállalata bejelentette, hogy új bázist nyit Cardiff repülőterén, amely a negyedik lesz az országban London Luton és Gatwick, valamint Doncaster Sheffield mellett. A légitársaság egy Airbus A321 típusú repülőgépet állít szolgálatba Cardiffban, és kilenc új útvonallal bővíti belföldi hálózatát.

 

Az új bázis elsőként kínál egész évben rendkívül alacsony árakat Cardiffból, köztük olyan a napsütéses úti célokra is, mint Alicante, Faro, Lárnaka és Tenerife, valamint olyan szezonális útvonalakon, mint nyáron Korfu, Iráklio és Palma de Mallorca, vagy a téli szezonban Lanzarote és Sharm El Sheikh. 

A cég első walesi bázisa a cardiffi repülőtéren jelentős beruházás a régióban, hiszen több mint 40 közvetlen és több mint 250 közvetett munkahelyet teremt, ami kedvezően hat a helyi légi és földi közlekedésre, vendéglátásra és turizmusra. Wales összekapcsolása kilenc népszerű üdülési célponttal komoly lendületet ad a helyi gazdaságnak azáltal, hogy a Cardiff Airport éves forgalmát több mint 350 000 utassal növeli, és az ott élőknek még megfizethetőbb és izgalmasabb utazási lehetőségeket hoz házhoz.

“Rendkívül izgalmas időszak ez cégünk számára, hiszen folytatódik a terjeszkedésünk az Egyesült Királyságban. A cardiffi repülőtéren létesített negyedik brit bázisunk is azt mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk a brit piac és gazdaság iránt azáltal, hogy munkahelyeket teremt, fellendíti a helyi turizmust és vendéglátást, valamint ígéretéhez híven elérhető, közvetlen üdülőjáratokat biztosít az itt élőknek. Az idén Nagy-Britanniából bejelentett 47 új útvonallal az utazni vágyók így bepótolhatják a rendhagyó körülmények miatt elvesztett időt.” – nyilatkozta Owain Jones vezérigazgató.

“Fantasztikus hír, hogy a világ egyik vezető diszkont légitársasága a cardiffi repülőtéren indít új bázist, amely rengeteg új lehetőséget biztosít majd utasainknak arra, hogy a legkedveltebb úticélok közül választhassanak, rendkívül alacsony áron. Tudjuk, hogy nagyon sok walesi várja már, hogy ezután a nehéz év után végre kikapcsolódhasson, pihenhessen. A ma induló jegyvásárlással még több lehetőség lesz a nyaralások megtervezésére, így sokkal több okunk van várni a következő évet.”, mondta Spencer Birns, a Cardiff Reptér ideiglenes CEO-ja.

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!