hirdetés
hirdetés

Kiderült, melyek a legpontosabb repülőterek

A Paris Beauvais-Tille reptér lett a világ legpontosabb repülőtere 2016-ban a világvezető légipiaci elemző, az OAG Aviation Worldwide felmérése szerint. 

hirdetés

A Paris Beauvais-Tille repülőtér 95.9 ponttal maga mögé utasította a két Japán 91.6 pontos Tokushima és a 91.5 pontos Kochi repülőteret.

A Paris Beauvais-Tille repülőtér Tille településén található, közel Párizshoz és a repülőtérre főként diszkont légitársaságok repülnek. A Tokushima repülőtér érdekessége, hogy katonai-polgári repülőtérként üzemel.

forrás: aeroportparisbeauvais.com
forrás: aeroportparisbeauvais.com

A listát a Newcastle repülőtér folytatja 91.4 ponttal, tőle nem sokkal lemaradva a dortmundi repülőtér 90.9 ponttal és a birminghami 90.8 ponttal. A top 10 legpontosabb repülőtér listájába tartozik még a hiloi nemzetközi repülőtér Hawaiin, a minski, a cardiffi és a surabayai.

A legalacsonyabb pontszámot a Tobago repülőtér kapta, őt követi a Winnipeg J.A. Richardson Nemzetközi Repülőtér és a Thunder Bay Nemzetközi Repülőtér. A legpontatlanabb repülőterek listájába belekerült még Man-sziget repülőtere 75.4 ponttal, a Jaipur, Rotterdam Repülőtér és az Exeter, akik mind 75.6 pontot értek el.

A légitársaságok szerinti listában a brit légitársaságok teljesítettek a legjobban, szintén jó pontokat ért el a Safair, Jazeera Airways és az Air Baltic.

A lista másik végén a Seaborne Airlines, a Royal Jordania és a Cathay Pacific légitársaság végzett.

(forrás: Telegraph)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai