hirdetés
hirdetés

Ötcsillagos besorolású az airBaltic

Az airBaltic az első légitársaság, amely megkapta a Skytrax legmagasabb, ötcsillagos COVID-19 biztonsági besorolását.

hirdetés

Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója: „Utasaink és munkatársaink egészsége és biztonsága mindenek felett áll. Már tavaly tavasz óta  számos, új higiéniai és biztonsági eljárást vezettünk be a megbízható és biztonságos szolgáltatás érdekében.  Az ellenőrzés azt mutatja, hogy nagyon jól végeztük a munkánkat, amelyet folytatunk és ahol szükséges, ott tovább javítjuk, fejlesztjük szolgáltatásainkat. ”

Edward Plaisted,  Skytrax: „Az airBaltic megkapta a legmagasabb,  5 csillagos COVID-19 biztonsági besorolást, és így az első olyan légitársaság, amely ezt a szintet elérte. "

A Skytrax 2020 augusztusában indította el az ún. COVID-19 Safety Ratings programot. Ez a világ összes légitársaságára és repülőterére kiterjed, és kizárólag a COVID-19 vírussal kapcsolatos tisztasági, higiéniai és biztonsági eljárásokra összpontosít.

Az Airlineratings.com korábbi besorolása szerint az airBaltic egyik annak a 20 légitársaságnak, amely leginkább megfelel a biztonsági, termék- és COVID-19 vírussal kapcsolatos előírásoknak. A légitársaság teljesítette az összes kritériumot, így az Airlinerating.com besorolásában 7 csillagból 7-et kapott.

 

(forrás: airBaltic)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!