hirdetés
hirdetés

Új gépek érkeznek a Ryanair flottájába

A Boeing 737 Max 200 a legújabb változata a fapados repülőgépeknek, azonban ez sem lesz elég az Atlanti-óceánon túli régió meghódításához.

hirdetés

Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója ezen a héten Manhattan-ben osztotta meg a cégével kapcsolatos legújabb híreket. Elmondta, hogy jelenleg  egy nagyon komoly dologgal foglalkozik: 200 darab új Boeing 737 Max 200-as repülőgépet szeretne vásárolni a Ryanair flottájába. A Boeing 737 Max 200 a legújabb változata a fapados repülőgépeknek, amely akár 200 ember egyidejű szállítására is alkalmas, amíg a legtöbb légitársaság egyszerre csak 150 embert tud utaztatni.

O'Leary közölte, az új gépek lehetővé teszik a cég számára, hogy megkétszerezze az utasok számát a következő 10 év alatt. Azonban ez még mindig nem lesz elég ahhoz, hogy átrepítse utasait az Atlanti-óceánon. Emellett megjegyezte, hogy még mindig szeretne repülőjegyeket Európa és az Egyesült Államok között, de ehhez valószínüleg újabb repülőgépekre lesz szüksége, méghozzá Boeing 787 Dreamliners-re, amik újak és még nem lesznek elérhetőek néhány évig. 

Forrás: Wikimedia Commons
Forrás: Wikimedia Commons

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai