hirdetés
hirdetés

Saját biztonsági céget indított a Budapest Airport

Július 1-jével elindult a Budapest Airport saját biztonsági cége, a BUD Security Kft. A repülőtér üzemeltetője az új leányvállalattal elsősorban a légiközlekedéssel kapcsolatos biztonsági és védelmi szolgáltatásokat lát el, a meglévő saját szakterületeket kiegészítve.

hirdetés

65 munkavállalóval július 1-jén megkezdte működését a BUD Security Kft, a Budapest Airport 100%-os tulajdonú biztonsági cége. Az új vállalat a már meglévő biztonsági szakterületeket kiegészítve működik, elsőként légiközlekedés-védelmi feladatokat és biztonsági tanácsadással kapcsolatos tevékenységeket lát el. A leányvállalat indulása a Budapest Airport alkalmazottait nem érinti. A tervek szerint a BUD Security Kft. jövőben további – elsősorban biztonsági és védelmi – tevékenységekkel bővül, amivel más cégek számára is nyújthat biztonsági szolgáltatásokat a repülőtéren és más országokban. 

A Budapest Airport a Malév leállását követően teljesen átalakult menetrend és utasforgalmi felépítés miatt döntött egy rugalmasabbam működő cégmodell mellett, amivel egyben a biztonsággal foglalkozó cégek piacára is beléphet. Az új vállalat további munkaerőpiaci előnye, hogy határozatlan idejű, stabil állást kapott a reptéren dolgozó, eddig kölcsönzöttként foglalkoztatott munkavállalók nagy része.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai