hirdetés
hirdetés

SkyTeam tag lett az Aerolíneas Argentinas

Első dél-amerikai légi fuvarozóként SkyTeam tag lett az Aerolíneas Argentinas légitársaság. 

hirdetés

A globális légitársasági szövetség 18. tagként vette fel az argentin légitársaságot, ezzel 40 új úticéllal növelve a SkyTeam útvonalhálózatát. A SkyTeam tagság az egyik legfőbb eredménye a légitársaság hosszú távú vállalati szerkezetátalakítási terveinek. A terv főbb elemei a flotta megújítása, az útvonalhálózat racionalizálása, az számítástechnikai hátterek megújítása, a szolgáltatási minőség javítása és a törzsutas program, az Aerolíneas Plus kiterjesztése. A légitársaság jelenleg 14 ország 52 úti céljára repül két Buenos Aires-i központjáról. Argentin belföldi hálózata 35 úti célt ölel fel, olyan kedvelt turisztikai központokat, mint a patagóniai főváros, Ushuaia, a látványos Iguazu vízesés, a világszerte ismert Mendoza borvidék, illetve olyan gazdasági központok, mint Córdoba és Rosario. 

A SkyTeam tagok közül hat légitársaságnak (Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, Delta Air Lines és KLM) van Buenos Aires-i járata. Így összesen a légi szövetség napi 827 érkezést kínál a városból a világ 53 úti céljára.

A szövetségbe lépésével az  Aerolíneas Argentinas bevezeti a SkyPriority reptéri szolgáltatást utasai számára 2012 végéig. És járatain is gyűjthetik mérföldjeiket a SkyTeam tagok hűségprogramjaiban részt vevő utasok. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai