hirdetés
hirdetés

British Airways nyári menetrend

Új tengerentúli célállomások, jobb csatlakozások

A British Airways, az Iberia valamint az American Airlines transzatlanti együttműködése a légitársaságok menetrendjében is változásokat hoz. A három légitársaság a nyári menetrendben rugalmasabb, összehangolt csatlakozásokat kínál Észak-Amerikába, valamint új célpontokra is indít közös járatokat. Az egyik legfontosabb új útvonal a magyar utazók számára az április 6-tól napi rendszerességgel közlekedő közvetlen járat Budapest és New York között.

hirdetés

A március 27-én életbe lépő nyári menetrendben a British Airways, az American Airlines és az Iberia transzatlanti együttműködése kapcsán a három légitársaság összehangolta Észak-Amerikába közlekedő járatainak indulását, valamint új útvonalakon is indítanak gépeket. Ennek köszönhetően a magyar utasok sokkal kényelmesebben utazhatnak londoni átszállással az Egyesült Államok nagyvárosaiba. New York-ba például óránként indít járatokat a Heathrow repülőtérről a British Airways és az American Airlines. A Magyarországról indulók azonban az American Airlines április 6-tól közlekedő Budapest – New York közvetlen járatára is foglalhatnak helyet.

A légitársaságok együttműködésének hatására rugalmasabb átszállással juthatunk el Chicagóba és Miamiba is. A British Airways heti két járatot indít San Juanba, a karibi Puerto Rico fővárosába, hármat a marokkói Marrakeshbe valamint naponta közvetlen járat indul Buenos Airesbe is. Június 1-től pedig San Diegóba is naponta közlekednek majd az angol légitársaság gépei. Ezeket a járatok a magyar utasok mindössze egy londoni átszállással elérhetik.

A British Airways nyári menetrendjében a közkedvelt karibi célállomásokra is növeli járatai számát. Így a mexikói Cancunba nyáron heti három, Barbadosra tizenkettő, St Luciára öt, míg Antigua szigetére heti hat járat indul majd.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai