hirdetés
hirdetés

Ismét jelentős légügyi konferencia Budapesten

Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói, ill. Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, légügyi szakemberei találkoznak 2015. szeptember 3-án és 4-én Budapesten, a Boscolo Budapest Hotelben.

hirdetés

A légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása. A konferencia kiemelten foglalkozik a globális és közép-kelet-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában.

A magyar származású, talán az egyik leghíresebb légügyi szakember, Stephen F. Udvar-Házy nyitó előadása mellett a légitársasági előadók között szerepel a Ryanair marketingigazgatója, Kenny Jacobs, a Lufthansa európai értékesítési és szolgáltatásokért felelős alelnöke, Heike Birlenbach és

Daniel de Carvalho, a Wizzair vállalati kommunikációs menedzsere is. A rendezvényen a régiós repülőtereket képviseli a Bécsi Nemzetközi Repülőtér operációs igazgatója, ill. társ-vezérigazgatója, Julian Jäger, a Budapest  Airportot várhatóan Jost Lammers vezérigazgató, a Rigai Nemzetközi Repülőteret Andris Liepins vezérigazgató, a litván repülőtereket pedig Gediminas Almantas vezérigazgató.

A konferencia további neves szakelőadói között szerepel az International Air Transport Association (IATA) regionális vezetője; a European Regions Airline Association igazgatója; a rigai turisztikai hivatal elnöke; az Anna Aero, az egyik legjelentősebb légügyi szakportál kiadója; az egyik legnagyobb lengyel chartercég, az EnterAir kereskedelmi igazgatója; a Paxport, a Travelport (GDS) és nem utolsó sorban a Google iparági vezetője.  Az esemény hazai médiapartnere az Airportal, valamint a lengyel légügyi szakportál, a Pasazer és a nemzetközi Anna Aero is.

A CEE régió jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása nagy hajtóerőt jelent a légiközlekedési ágazatnak, mind az üzleti, mind a szabadidős célú utazások területén. Célunk az, hogy a konferencia hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice-ek” bemutatásának is

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai