hirdetés
hirdetés

A magyar imázsfilm lett a legjobb európai turisztikai videó

A „Hungary – More than expected" című imázsfilm az ENSZ turisztikai világszervezetének 21. közgyűlése alkalmából meghirdetett verseny európai díját nyerte el.

hirdetés

51 videó indult a rangos megmérettetésen, melyre a UNWTO Európai Regionális Tanácsának felhívására nevezte be az MT Zrt. 2013-ban forgatott imázsfilmjét. A nyerteseket régiónként választotta ki a szakmai zsűri, így a győzelemmel hazánk bemutatkozó filmje lett Európa legjobbja.

A díjat a kolumbiai Medellínben tartott közgyűlésen részt vevő dr. Gyenizse Dorottya, az NGM Turisztikai és Vendéglátó-ipari Főosztályának főosztályvezetője vette át.

A díjazott imázsfilm koncepciójának kialakításakor az alkotók arra törekedtek, hogy a hagyományos gulyás-csárda-paprikás mellé más asszociációkat is társítsanak hazánkhoz, szem előtt tartva a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket is. A „Think Hungary – More than expected" szlogennel tehát arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy Magyarország sokkal több, mint amire emlékeztek, amit sejtettek, amire számítottak. A cél Magyarország kiemelt és a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékeinek – Budapest, Balaton, konferencia- és egészségturizmus – bemutatása volt.

Íme a régiós nyertesek:

Európa: Magyarország


Afrika: TunéziaAmerika: Ecuador


Kelet-Ázsia és a Csendes-óceáni térség: Makaó (Kína)

Dél-Ázsia: Maldív-szigetekKözel-Kelet: PalesztínaA közönségszavazás nyertese: Kolumbia


hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai