hirdetés
hirdetés

A MUISZ is részt vesz az ECTAA közgyűlésén

Az Európai Utazási Irodák Szövetségeinek ernyőszervezetét Łódź városa és Łódź turisztikai hivatala látja vendégül közgyűlése helyszineként. Az ECTAA első ízben tartja meg itt találkozóját.

hirdetés

Több mint 40 szövetségi elnök és vezérigazgató érkezett a városba, hogy véleményt cseréljenek a turizmus jelenlegi helyzetéről. Hazánkat a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke Molnár Judit (OTP Travel) és Hajdú Attila (STA Travel) a szövetség Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának vezetője képviselik.

A találkozó remek lehetőség arra is, hogy az európai utazási irodák képviselői megismerjék Łódź városát. 2019-ben a “Lonely Planet” a várost a 2. legkedvezőbb ár/értékarányú városává kiálltotta ki a “Best in Travel” versenyen elért eredmények alapján. Mr. Pawel NIewiadomski, az ECTAA elnöke szerint Łódź az egyik legkedvesebb város. Az utazási szakemberek maguk is megtapasztalhatják, milyen rejtett kincseket tartogat a város az utazók számára.

Az ECTAA 27 Európai Uniós ország utazási irodai szövetségét és mintegy 70.000 vállakozást képviselő szervezet. 4 nemzetközi tagja is van: Izrael, Malájzia, Marokkó és Tunézia.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai