hirdetés
hirdetés

Ez az üdülőhely lehet a digitális nomádok új paradicsoma

Az  Egyesült Arab Emirátusok legészakibb és egyik legkedveltebb üdülőhelye, Ras Al Khaimah turisztikai hivatala idén is meghirdette népszerű „Live RAK Play" programját. A program lehetőséget kínál a világ digitális nomádjainak, hogy Ras Al Khaimah emírségébe költözve akár ötcsillagos szállodákból, fehér homokos tengerpartról  vagy éppen az emírség legmagasabb pontján található étteremből végezzék otthoni munkájukat - tájékoztatta lapunkat az AVIAREPS turisztikai marketing ügynökség.

hirdetés

A pandémia időszaka rámutatott arra, hogy sok munkakörben könnyen megoldható a távmunka, és ma már a különböző iparágak egyre rugalmasabb munkavégzési politikákat alkalmaznak világszerte. Erre a növekvő trendre és igényre reagált az Egyesült Arab Emírségek és Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hivatala ezzel a programmal.

„Legelőször a saját munkavállalóink körében láttuk, hogy az otthoni munkavégzés mennyire jó hatással van a közérzetükre. Szakmailag és emberileg maximálisan támogattuk kollégáinkat a pandémia alatt, ezzel elnyertük a kiváló és legboldogabb munkahely díját az országban. A sikereken és tapasztalatokon felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy szeretnénk a világ digitális munkavállalóinak is lehetőséget biztosítani arra, hogy a „Live RAK Play" program keretében csodálatos országunkba költözzenek, és az Emírségeket hívják otthonuknak a jövőben" - fogalmazott Raki Phillips, a Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hivatal vezetője.Ras Al Khaimah a digitális nomád életformához valóban a tökéletes munkakörnyezetet kínálja. Ami a szállást illeti, olyan 4-5 csillagos hotelek kínálnak szállást, mint  a Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort, a Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island, vagy a Radisson Resort Ras Al Khaimah.

A kedvező árú, hosszú távú tartózkodásra kalkulált szobaáraknál azonban jóval több előnyben részesülhetnek  a "Live RAK Play" vendégei. Például ingyenes Wi-Fi  és repülőtéri transzfer, kedvezményes étkezések, szállodai mosodai szolgáltatás és autóbérlés.

Az élmények és pihenés maximalizálása érdekében a vendégek két ingyenes belépőt kapnak a Suwaidi Pearl Farm-ra, az Egyesült Arab Emírségek egyetlen gyöngyfarmjára, a Jais Adventure Parkba, ahol a Jebel Jais Flight, a világ leghosszabb zip line-ja is található, illetve eltölthetnek egy fél napot a Bear Grylls Explorer hegyi túlélő táborában is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés