hirdetés
hirdetés

Három napig kocsmáztak a hóvihar miatt

Hatvanegyen rekedtek három napra és éjszakára az Egyesült Királyság legmagasabban fekvő kocsmájában egy hóvihar következtében

hirdetés

A vendégek azonban nem unatkoztak, a hóemberépítéstől kezdve egy Oasis-feldolgozászenekar koncertjéiig számos programmal töltötték az időt, számol be a különös élményről az euronews.com portál.

 

A 17. században alapított Tan Hill Inn a Yorkshire Dales Nemzeti Parkban található, és bár a legmagasabban fekvő brit fogadónak számít, azért nincs igazán magasan, hiszen csak 528 méterrel van a tengerszint felett.

A térségben azonban így is olyan heves hóvihar dúlt a múlt hét végén, hogy a kocsmához vezető utak járhatatlanná váltak, és villanyvezetékek is leszakadtak a környéken.

Összesen 61 vendég volt kénytelen így a hegyen tölteni a hétvégét. A tulajdonos, Nicola Townsend szerint azonban nem volt rossz a hangulat, a pubban ott ugyanis ott rekedtek a Noasis nevű Oasis-feldolgozászenekar tagjai is, akik akusztikus koncertekkel szórakoztatták a többieket.

A BBC-nek nyilatkozva Townsend elmondta, hogy a zenekar péntek este lépett fel először, de az még tervezett volt - a legtöbb vendég épp a koncert miatt érkezett a fogadóba. Aztán a Tan Hill Inn több termében is játszott a Noasis, a britpop-rajongó közönség nagy örömére. A bár dolgozói ezen kívül filmvetítéseket, kvízestet és karaoke-estet is szerveztek a hegyen ragadt vendégeknek, kint pedig hóembereket építettek és szánkóztak az emberek.

Az utakat végül hétfőn letakarították, így mindenki haza tudott menni. 

A teljes cikk megtalálható: ITT

(forrás: BBC / Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!