hirdetés
hirdetés

Helyiek tanítják az Izlandra látogató turistákat

Iceland Academy néven szuper videósorozatot indított az izlandi turisztikai hivatal.

hirdetés

Mit vigyünk magunkkal Izlandra? Hogyan öltözzünk fel? Miként csíphetjük el az északi fényt? Hogyan használjuk a természetes melegvizes fürdőket? Mire figyeljünk, ha Izlandon autót vezetünk? Ezekre és még több kérdésre ad választ az izlandi turisztikai hivatal által indított Iceland Academy, vagyis Izland Akadémia című videósorozat.

A sorozat humorosan tálalja az izlandi sajátosságokat és szokásokat, az ötletgazdák és készítők célja pedig az volt, hogy a szigetre látogatók tartózkodásuk során ne csak kívülálló turistának, hanem kicsit helyinek is érezzék magukat, és komfortosabban mozogjanak az országban. Emellett persze edukációs szerepet is szántak a videóknak – szó esik például arról, hogy hogyan illik használni a melegvizes medencéket, valamint, hogy miként utazzunk felelősen, a természeti környezet – és önmagunk – veszélyeztetése nélkül Izlandon.

Az eredmény pedig egy vicces, közvetlen, mégis rendkívül informatív videósorozat lett, amelyet végignézve mindenki egy kicsit jobban megismerheti az országot és annak kultúráját.

Íme néhány a videók közül, az összeset ide kattintva tekintheti meg.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint a hazai nyilvános vécék állapota pozitívan hat a turizmusra?

Kiadónk társoldalai